Firenze, Toscana Ferielejligheder i Firenze

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
1

Henter indhold

Som international magtmetropol er Firenzes dage talte, og kommer sikkert aldrig igen, men historien og kulturen kan ingen tage fra Toscanas største by, her ved bredden af Arno-floden. I fordums tid blev Firenze i befolkningstal kun overgået af Paris, og det var herfra den italienske kultur og økonomi bredte sig og gav Italien en ny guldalder.

Firenzes finansfyrster tiltrak de største tænkere og kunstnere i landet og fra det meste af syd- og mellemeuropa, og det har været med til at give Firenze en utroligt rigdom i form af uerstattelige kunstværker og bygninger, som kun de allerrigeste byer i verden kan matche. Som kuriosum kan desuden nævnes, at Firenze i en kort periode var hovedstad i Kongeriget Italiens tidlige dage - fra 1964 og 5 år frem.

Lej en ferielejlighed midt i verdens største museum

Byen Firenze kan med rette betragtes som ét stort, udendørs museum, pga. de enormt mange, smukke bygninger, som giver stof nok til adskillige besøg. Vi nævner i flæng Ponte Vecchio, Palazzo Vecchio, Piazza della Signoria, Uffizierne, kirkerne Santa Maria Novella og Santa Croce, Palazzo Pitti med dets udstillinger, domkirken med Brunelleschis kuppel og Giottos klokketårn.

Hos In-Italia finder du en række ferielejligheder midt i Firenzes historiske centrum, som næsten et museum i sig selv. Uanset om du vil have plads til hele familien, eller et småt - men godt - udgangspunkt for parret på kultur-tur, kan vi hjælpe dig med den helt rigtige indkvartering.

Planlægger du at opholde dig flere dage i Firenze kan det anbefales at placere det i starten eller slutningen af din tur, så du evt. kan undgå at have en bil med “på slæb”. Den er svær at komme af med, og særligt hvis du har en ferielejlighed i centrum af Firenze, vil den være til mere besvær end gavn. Når du så vil udforske andre dele af Toscana, kan du leje en bil på vej ud af byen.

Smuttur til metropolerne

Man skulle ikke umiddelbart tro det, men det er faktisk muligt at tage en smuttur til enten Milano eller Rom, hvis man ønsker at kombinere sin tur med mere storby. Fra Firenze går der hurtigtog med 300 km/t mod både nord og syd, og det betyder ca. 1,5 times rejsetid til begge byer. På den måde placerer Firenze sig fint i smørhullet med nem adgang til “resten af verden”.

Spørg os om en ferielejlighed i nærheden af en af Firenzes to banegårde, hvorfra du naturligvis også kan tage regionaltog til byer som Pisa, Arezzo og Livorno.

Fodbold i Firenze

Byens stolthed er fodboldklubben Fiorentina, som tidligere har haft danske spillere som Martin Jørgensen og Brian Laudrup på spillerlisten. Klubben spiller sine hjemmekampe i Serie A på Stadio Artemio Franchi med plads til næsten 50.000 tilskuere. Er du interesseret i fodbold og er du i Firenze på en kampdag, så tag oplevelsen med. Fodboldbilletter i Italien er slet ikke så dyre som i fx. England, og er generelt ikke svære at få fat på.

Er et besøg på stadion en del af din rejseplan, så lad os hjælpe med at finde en ferielejlighed i nærheden. Placeringen er lidt øst for det historiske centrum, så det er stadig et godt udgangspunkt for dit besøg i byen.

 
search map