Anmeldelser af Cellai Boutique Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Cellai Boutique Hotel

Læs personlige anmeldelser af Cellai Boutique Hotel som ligger i Firenze. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Cellai Boutique Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Michael og familien fra Kangilinnguit i Grønland boede på Hotel Bologna i Pisa fra d. 26. til d. 29. september 2009, herefter på Hotel Cellai i Firenze fra d. 29. september til d. 3. oktober 2009 og til sidst på Casa Fontebenedetta i Siena fra d. 3. til d. 10. oktober 2009

Har I været glade for byen og området?
Ja, Pisa, Lucca, Firenze, Siena, Arezzo og alle de andre byer vi besøgte var super spændende.

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
Ja, dog vil jeg bemærke, at morgenmaden på Hotel Cellai var under lavmålet, men det er ikke noget vi går meget op i, og beliggenheden var til gengæld helt i top. Huset Casa Fontebenedetta var helt super, rent og pænt og alt i huset fungerede og ejerne super søde og hjælpsomme.

Har I tips til de næstkommende?
Jeps, 1 dag i Pisa, 1 dag i Lucca, 3 dage i Firenze og herefter 1 uge i Siena/Arezzo området er helt perfekt.

Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os?
Ikke ud over, "keep up the good work :<)" Vi vil bestemt fremover anbefale familie, venner og kolleger der overvejer, en tur til Italien at planlægge/købe turen via jer, og vi vender helt sikkert tilbage, næste gang vi skal til Italien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Dorte og familie fra Herning boede på Hotel Cellai i Firenze fra d. 25. til d. 27. juli 2009.

Hotellet i Firenze var rigtigt hyggeligt og charmerende og lå perfekt i forhold til det hele.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Michael og kæresten fra Næstved boede på Hotel Cellai i Firenze fra d. 22. til d. 25. august 2008 og igen fra d. 30. til d. 31. august 2008.

Hotel Cellai i Firenze er et ok middel hotel med en god beliggenhed lige i udkanten af midtbyen.. Det første værelse vi fik ved ankomsten var på ingen måde superior som vi havde betalt for... hvilket vi påtalte...og takket være den gudskelov meget meget service minded dame i receptionen, fik vi dagen efter et nyt værelse, der svarede til forventningerne..dejligt..kun lidt surt at skulle pakke op og ned skulle jeg hilse at sige fra min bedre halvdel....og da vi jo skulle tilbage til hotellet inden hjemrejsen, lovede hun os et godt værelse hvilket vi også fik..stort ros til hende.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Annette og familie fra Holte boede på Hotel Cellai i Firenze fra d. 30. august til d. 1. september 2008.

Firenze er fantastisk - men varm i august måned. Uffizzierne som vi heldigvis havde bestilt billetter til hjemmefra, var helt fantastisk - selv vores børn på hhv. 5 og 8 var interesseret og fik meget ud af vores 2 timers ophold der. Botticelli overgik alle forventninger og SKAL ses i virkeligheden. Sørg for at komme der om formiddagen - vi havde forudbestilt tid til kl. 10.30, hvilket var helt perfekt og inden der kom for mange besøgende. Hotel Celai er skønt indrettet hvis man - som jeg - er til gamle og/eller antikke møbler og har fin beliggenhed til bl.a. domkirken (600 m) og ca. 1 km. til Uffizzierne og Ponte Vecchio. En opdatering mht. maling hist og her ville højne niveauet fra de 3 stjerne hotellet har. Det bedste var dog tagterrassen med udsigt over Firenzes tage og ikke mindst til Brunelleschis kuppel på domkirken fra det ene hjørne af terrassen. Man kan selv tage vin/vand med derop - eller købe fra deres honesty-bar. Som have-freak der tager på årlige haveture i Europa, skulle vi også ind og se Boboli haven ved Pitti-palazzo'et - MEN det er helt klart ikke de 10 € pr. person hver - det berømte springvand var ikke tændt, og man måtte ikke gå over ø'en som det ligger på og haven/parken virkede ikke specielt velholdt. Spild af dyrebar tid og penge når man er i en by som Firenze. Tiden blev bedre brugt i et af de mange outlets der findes nogle km uden for byen. Her kan man virkelig shoppe mærkevarer til en lidt mere fornuftig pris.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn
Petter og rejseledsater fra Hedehusene boede på Hotel Cellai i Firenze fra d. 20. til d. 22. august 2008.

Dejlig by, men mange mennesker overalt. Santa Maria del Fiore, ja hvad kan man sige. Den tager, som alle skriver, totalt pusten fra een. Det er en helt extrem bygning og hvor er den dog smuk og enorm. Man skal ikke undlade at gå ind og se den, også indefra. Kom i frokosten, da er køen ikke så lang. Det samme gælder Duomaen i Sienna: Santa Maria Assunta. Den er både smuk udvendig og indvending. Det indre rum er uovertruffent det smukkeste kirkerum vi har set, og vi har set mange. Forøvrigt var vi så heldige at se Palioen, det var en speciel oplevelse. Sjovt at være en del af Italienernes hverdag og føle deres indlevelse i sådanne events.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jan og rejsefælle fra København NV boede på Hotel Cellai i Firenze fra d. 27. til d. 30. juni 2008.

Vi havde en vidunderlig tur - og alt var som det skulle være.’ Vi havde valgt 3 forskellige steder – og derved også 3 forskellige hoteller. I Firenze var hotel, værelse, personale etc. ok – Og især hotellets charme var udtalt. Jeg vil især gerne fremhæve Hotel Cellai, Firenze, Der både mht. placering, indretning og ikke mindst tagterrassen var med til at gøre opholdet perfekt. Hotellet var måske endnu mere "fascinerende" end beskrevet – Vi brugte i hvert fald den vidunderlige tagterrasse hver aften efter en lang dag i byen. Så som sagt tidligere, vi havde en vidunderlig tur hvor alt bare klappede – så synes at I skal have ros for det - og det er ikke sidste gang jeg anvender In-Italia - og anbefaler gerne til andre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map