Anmeldelser af Cellai Boutique Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Cellai Boutique Hotel

Læs personlige anmeldelser af Cellai Boutique Hotel som ligger i Firenze. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Cellai Boutique Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Harder og familie fra Farum boede på Hotel Cellai i Firenze fra d. 12. til d. 14. juli 2012.

Vi har haft en rigtig god ferie, og har endnu en gang oplevet at I har givet os en rigtig god vejledning og service - mange tak for det. Hotellet i Firenze var fint og lå centralt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Mads og Nanna fra boede på Hotel Cellai i Firenze fra d. 25. til d. 26. august 2011.

Vi havde den mest fantastiske ferie i Toscana!!! Det var vores første, men absolut ikke sidste gang i det smukke område. Firenze er den dejligste by og hotellet lå perfekt med gåafstand til det hele. Vi fik gået godt til og kunne med god samvittighed nyde den lækre mad og ikke mindst dejlige vin på Golden View Open Bar den sidste aften.
Tusinde tak for alle de gode anbefalinger, dem nød vi rigtig godt af!!!

Toscana er virkelig terapi for sjælen :-) og vi kan ikke vente til vi skal derned igen!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Tine og familie fra Virum boede på Hotel Cellai i Firenze fra d. 19. til d. 22. juli 2011.

Efter 11 dage på Palazzo Bandino, afleverede vi bilen i Firenze og checkede ind på Hotel Cellai. Beliggenheden er fin, men vi må være ærlige og sige, at stedet ikke lever op til forventningerne. Det er slidt og tager sig bedst ud i mørke. Tagterrassen er et plus, men den er ikke vedligeholdt, og puderne er skjoldede og billedet lever ikke op til virkeligheden. Der er en hyggelig loungeagtige område i stueetagen, men ingen betjening. Værst var morgenmads buffetten: Vi havde tre overnatninger og trods vi med vilje stod tidligere op de sidste to dage for måske at undgå det kaos der herskede den første morgen, ændrede det intet. Buffetten var halvtom, ineffektiv betjening, og der var simpelthen ikke plads nok til hotellets gæster. Vi ventede på bord og havde en anstrengt oplevelse. Rigtig ærgerligt, da vi værdsætter hyggen ved hotel morgenmad højt! Sidste dag nævnte jeg det for receptionisten men tvivler på at det vil ændre noget. Når det er sagt, så har vi været i de bedste hænder hos In-Italia. Super service hele vejen. Skønt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Merete og familie boede på Hotel Cellai i Firenze fra d. 13. til d. 16. april 2011.

Vi har været meget begejstret for Stedet. Hotellet i Firenze var også meget personligt Aldrig har vi fået så lækre håndklder , rene hver dag og ligeledes sengetøj. Vi er meget tilfredse kunder og vender tilbage-

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2011
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Michala og Morten boede på Villa Cornarea i Canale d'Alba fra d. 4. til d. 8. oktober 2010, Tenuta di Pieve a Celle i Pistoia fra d. 8. til d. 11. oktober 2010 og på Hotel Cellai i Firenze fra d. 11. til d. 12. oktober 2010

Vi havde en fantastisk tur, tak. Specielt var Piemonte et uventet og overraskende rejseområde. Især den meget autentiske og jordnære facon fra lokalbefolkningen og ikke mindst den fantastiske vin har gjort stort indtryk på os. Det er bestemt ikke sidste gang vi tager den tur. Men næste gang tager vi bilen – så har vi plads til at tage lidt vin med retur :-)

I Piemonte var især Montforte, Barolo og Alba et besøg værd – og man skal huske at prøve en gang Carne Cruda med den kendte hvide trøffel til.

Begge ophold hhv. Toscana og Piemonte har været intet mindre end fantastiske.

I øvrigt kan jeg nævne at In-Italia har leveret den bedst mulige service. Faktisk har servicen ligesom turen oversteget vores forventede niveau en hel del!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Line og medrejsende boede på Hotel Cellai i Firenze fra d. 7. til d. 11. august 2010.

Firenze var lidt en omvæltning fra idylliske vingård vi havde boet på ugen før. En anden gang starter vi med byen Firenze er dog en skøn by set bort fra alle turisterne, følte man sig sat helt tilbage til renæssancen.

Hotellet var som beskrevet hyggeligt, interessant med alle de antikke samlingerne som man kunne kigge på og studere. Værelset var fint, god seng og bad. dejligt med tagterrassen! Tæt på centrum. Det var ærgeligt at området med baren ikke blev brugt. Det ville have været stemningfuldt og vi ville helt sikkert have benyttet os af det.

Vi oplevede at der ved morgenmaden herskede totalt kaos. der var simpelthen ikke styr på hvilken tjener der gjorde hvad. det resulterede i en buffet som ikke var fyldt op. En af dagene var buffeten fuldstændig tom og det tog alt for lang tid før der til sidst kom noget yoghurt - der kom aldrig noget brød! Borde som ikke blev ryddet så der kunne blive plads til nye sultne gæster. Vi kunne ikke få serveret kaffe, for det var der ikke tid til. Alle gæster var utrolig frustrerede over det og vi gjorde det også klart for receptionen at det ikke var i orden. der kan have været sygdom blandt tjenerne, men så må det fremgå på skrift. En dag besluttede vi at spise morgenmad på restauranten ved siden af. Desværre var maden ikke ligeså god - og den var alt for dyr.

Alt i alt ris og ros. Det var første gang vi var i italien og helt sikkert ikke sidste. vi havde en skøn ferie!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map