Hotel i Firenze

Cellai Boutique Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Cellai ligger i et hyggeligt område med lokal beboelse og mange gode restauranter, - og blandt de nærmeste naboer, finder man Firenzes spændende, men for turister forholdsvis ukendte fødevaremarked, samt det berømte San Lorenzo marked. Stationen og domkirken befinder sig begge i en afstand af ca. 10-15 min til fods.

Fra studenterhotel til fascinerende 4-stjernet hotel

Hotel Cellai har været i den sympatiske familie Cavallos eje siden 1881, og ganske langsomt har det udviklet sig fra et simpelt studenterhotel på 1. sal uden elevator til nok det mest fascinerende 4-stjernede hotel i Firenze. Den seneste renovering fandt sted i 2005, og familien har lagt al sin energi og sine sparepenge i projektet, som må siges at være lykkedes til perfektion.

Læs mere om Cellai Boutique Hotel

Kunstnerisk og personlig indretning

Det er ikke så mange år siden, at hotellet også flyttede ind i stueetagen, og den tidligere vognport blev renoveret efter alle kunstens regler. De gamle originale loftsbjælker blev håndmalet med fine mønstre, og både den store reception samt de mange hyggelige fællesstuer blev møbleret og udsmykket med stor sans for at tilføre hotellet en helt speciel atmosfære. Familien Cavallo har et bredt samarbejde med forskellige kunstnere, som anvender hotellet til udstillinger og galleri i kortere eller længere perioder.

Tagterrasse og flere goder

Morgenmaden foregår i den hyggelige restaurant, og den afslappede stemning understreges med stille klassisk musik og levende lys. Om eftermiddagen er der te og kaffe til gæsternes rådighed i de hyggelige omgivelser. Hotellet tilbyder også fri brug af internet. Et af Hotel Cellais største aktiver er den dejlige tagterrasse, hvor man også finder stedets lounge bar. Her kan man nyde en stille stund og læse en bog i eftermiddagens løb eller tage sig en drink efter middagen, mens man nyder udsigten over Firenzes tage.

Pæne værelser

Hotellet har ialt 58 virkelig pænt og klassisk indrettede værelser. Der er kælet for detaljerne, og alle værelser har telefon, satellit TV, aircondition, minibar samt bad med brus eller badekar, føntørrer og toilet.

Læs om værelserne på Cellai Boutique Hotel

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Cellai Boutique Hotel

Læs personlige anmeldelser af Cellai Boutique Hotel som ligger i Firenze. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Cellai Boutique Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 20 anmeldelser fra Cellai Boutique Hotel

Weekendophold

Vi blev vældig godt modtaget med smil og et glas friskpresset appelsinjuice. Gode senge. Fin beliggenhed og et roligt kvarter - vi havde et værelse, der vendte ud mod en indre gård. Badeværelset helt ok. Lyst og hyggeligt.Mange fællesrum på hotellet. Morgenmaden var alsidig. Dog kunne man godt have skiftet nogle af kagerne ud med grøntsager.

Læs mere

Dejlig ferie i Firenze

Vi har virkelig nydt en perfect ferie i Firenze. Hotellet var helt fint og servicen i top. For at opleve byens mange helt fantastiske bygninger Domkirken både udefra og inde måtte vi jo stå i timelange køer, men så fik jo også endelig åbenbaringerne, som vi aldrig glemmer. Det er ikke sidste gang vi besøger Italien. Vi nåede også en dag i Sienna, hvilken oplevelse.
Vores bedste anbefaling. Marianne skovgaard Petersen og ejnar clausen

Læs mere

Dejligt Firenzebesøg

Hotellet er meget lækkert og indbydende. Hyggeligt og komfortabelt og personligt indrettet.
God service og god beliggenhed, dog bortset fra at værelse mod gaden forstyrres af trafikstøj

Læs mere

Centralt og hyggeligt.

Hotellet ligger centralt. Tæt på stationen - vi kom med tog fra Bologna. Samtidig i gå afstand til det historiske Firenze, hvilket var et plus.
Betjening venlig og service fin. Værelset var overmøbleret til 2 personer med hele 3 senge.

Læs mere

Super hyggeligt hotel

God beliggenhed, super venligt personale, gode værelser og områder!

Læs mere

Utroligt godt hotel med centra beliggenhed.

Læs mere
 
search map