Hotel i Firenze

Casa Rovai

 
Casa Rovai er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Rovai er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Firenze og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Rovai er et lille hyggeligt "gæstehus", som ligger midt i Firenzes historiske centrum, tæt på både domkirken, Santa Croce og Palazzo Vecchio. Dog har der også sneget sig helt moderne islæt ind i lejligheden, hvilket tydeligst ses i morgenmadsstuen, som også fungerer som internet point. Foruden morgenmadsstuen er der en opholdsstue og en lille terrasse til gæsternes rådighed. Gæsterne kan gratis forsyne sig med mineralvand, lige som der er kaffe- og te-faciliteter til fælles afbenyttelse. Det kan også være godt, at vide, at der er mulighed for, at tilkøbe morgenmad på stedet. Ellers er det bare at gå til en af Firenzes mange kaffe-barer.

Gammelt palads

Det er indrettet i en stor lejlighed på 1. sal (uden elevator) i et af Firenzes gamle paladser, og stedet har været i familiens eje i over 100 år. Først i 2005 besluttede man sig for at omdanne lejligheden til en lille Bed and Breakfast, - og der er lagt stor vægt på at bevare den oprindelige stil med antikke møbler, lige som man har bevaret alle de gamle fresker i lofter og på vægge, som er med til at give stedet en hel særlig atmosfære. Har du brug for nogle gode råd hvad angår seværdigheder kan du altid spørge personalet, der vil stå til rådighed.

Læs mere om Casa Rovai

Du bor i enkle, men velindrettede værelser

Der er i alt 6 værelser på hotellet. De har alle A/C, Satellit-TV og safetybox. Alle værelserne vender ud mod den hyggelige indergård, hvilket betyder, at der ikke er meget, der kan forstyrre ens nattesøvn. En del af værelserne har et privat badeværelse, der ligger udenfor værelset. Alle andre værelser har et privat badeværelse med bruser og toilet på værelset.

OBS. Det er vigtigt at i informerer hotellet om jeres ankomsttid, da der ikke er personale på hotellet hele dagen.

Vi skal også gøre opmærksom på, at det ikke er muligt at parkere ved hotellet. Det er ej heller muligt at køre hen til hotellet med din baggage i bil grundet de regler, der er i området. Det er dog muligt at forudbestille en parkerings-plads i et nærliggende p-hus (50 m), der koster 25 EUR pr. bil pr. dag.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa Rovai

Læs personlige anmeldelser af Casa Rovai som ligger i Firenze. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Rovai . Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Casa Rovai

Super beliggenhed

2 gang vi har boet på dette lille BB, - af flere grunde vendte vi tilbage, central bellggenhed, autentisk, hvad man har brug for som par i en by som Firenze. Vi nød at gå ned til den lokale cafe og få morgenmad som en ægte italiener!

Læs mere

Noget for både børn og voksne

Vi havde et meget godt ophold på Casa Rovai i oktober 2013. De fire teenagere og tre voksne var alle tilfredse. Store gode værelser, rent og velholdt. Enkel, men god morgenmad, Alle satte stor pris på den nybagte kage der var til morgenmaden hver dag. Der var to pc'er til rådighed, det var godt, for internetforbindelsen, er ikke altid lige god i så gamle huse.
Venlig ankomst og smilende betjening. Vi kommer tilbage og vil anbefale Casa Rovai til vores venner

Læs mere

God og central beliggenhed

Alt fungerer perfekt med reservering og adgang. Meget tæt på alt det man ønsker at se i Firenze. Vi havde vindue til gården og blev derfor ikke forstyrret af gadestøj. Værelset var fint med loftsmaleri. Lidt trangt at bo tre mennesker, i princippet kun plads til sengene. Dobbeltsengen er lidt kort for en person på 195 cm. Ekstrasengen var en sovesofa med hård springmadras. Venlig og hjælpsomt personale. Receptionen var altid bemandet under morgenmad, 8-10. Morgenmaden var vel som den er i Italien, men det var natural yoghurt og friskskåret frugt - positivt. Et lille minus for at selv at måtte sige til når tilbehøret skulle genopfyldes - men så skete det hurtigt. Da vi ankom fik vi kort og beskrevet forslag til restauranter i nærheden.

Læs mere

Bedømmelse af Casa Rovai

Venlige og hjælpsomme ansatte. Vi var ikke klar over, at vi kunne tildeles et værelse så højt oppe som tilfældet var. Og jeg må have misforstået, hvad et trepersoners værelse er. Jeg betalte ekstra for at have 2 rum at sove i, men sådan var det jo ikke. Vi lavede et kompromis og flyttede 2 etager ned. Morgenmaden fik vi " rundt om hjørnet" uden valgmulighed, er det det der står på hjemmesiden?

Omtalen bakker op om et hyggeligt "italiensk" miljø, men det virker nu lidt slidt.

Læs mere

Bedømmelse af Casa Rovai

Læs mere

Bedømmelse af Casa Rovai

Læs mere
 
search map