Anmeldelser af Casa Pucci

 
Casa Pucci er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Pucci er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Firenze og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Pucci

Læs personlige anmeldelser af Casa Pucci som ligger i Firenze. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Pucci. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jan og Nina fra Børkop boede på Casa Pucci i Firenze fra d. 11. til d. 15. juli 2009.

Det er anden gang, vi har været i Italien "med" Jer, og ligesom første gang er vi yderst tilfredse og fornøjede! Jeres service har været upåklagelig; jeres beskrivelser af lejligheder, forholdd m.v. på bestemmelsesstederne korrekte, - ja faktisk oversteg især lejligheden i Montalcino vores forventninger. De lokale samarbejdspartnere - både i Montalcino og Firenze - var ualmindelig hjælpsomme og servicemindede. Så alt i alt har vi haft en glimrende oplevelse og vil bestemt kigge på jeres tilbud næste gang, vi overvejer at rejse til Italien.
Vi har ikke noget særligt at tilføje jeres i fortvejen ganske mangfoldige beskrivelser af stederne. Vi spiste foruden nogle af de på hjemmesiden nævnte restaurenter på to tavernaer; jeg mener den ene hed "Giorgio" (Georg og dragen) og den anden Il Grifo (Griffen). Begge var udemærkede spisesteder med enkel, ærlig og velsmagende mad. Der er begge steder a la carte såvel som pizza. Priserne var rimelige og der var mange toskanske retter på menukortet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Erik og Lene fra Støvring boede på Casa Pucci i Firenze fra d. 8. til d. 11. juli 2008.

Et hyggeligt værelse med et spøjst lille badeværelse ( Nærmest et skab : ) ) men velfungerende. Køkkenfaciliteterne er små, men brugbare. Der kan spises til en fornuftig pris overalt i Firenze. Centralt beliggende ca. 200 m fra Piazza del Doumo. Firenze er en flot storby med synsindtryk overalt. Vi anbefaler en tur med Sight - Seeing busserne. Selv om det er lidt dyrt får man fuld valuta for pengene. Man får inspiration til at se andet end lige gader og stæder fyldt med butikker og markedspladser.

En stor tak til værten som var behjælpelig med parkeringsmuligheder.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Christian og hans hustru fra Hornbæk boede på Casa Pucci i Firenze fra d. 14. til d. 17. maj 2008.

Lejligheden levede helt op til beskrivelsen, meget centralt, uden larm og velfungerende. Der blev gjort rent hver dag. bad og toilet velfungerende, på trods af den meget spøjse placering i et skab...Firenze er jo stadig fantastisk, og der kan stadig findes listige steder, men med 30-40 mio. turister om året til en by med 500.000. indbyggere, så bliver det meget turistpræget. Brugte det ofentlige transportnet meget, og helt mod vore forventninger, var tog og bus meget præcise og meget billige i forhold til danske forhold, så bil er ikke en nødvendighed for at komme rundt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Steen og hans bedre halvdel fra Fanø boede på Casa Pucci i Firenze fra d. 22. til d. 26. oktober 2007.

Lige kommet ind ad døren, idet vi efter 4 dage med jer var 3 dage i Lucca, skal jeg prøve at give en hurtig evaluering: Samarbejdet med jer har fungeret gnidningsløst; jeg mener dog at huske, at der var en lille difference mellem hjemmesidens pris og det, der stod på fakturaen. Men alt i alt har vi fået value for money. Selve lejligheden havde sine fordele og mangler: Mere centralt kan det simpelt hen ikke være i Firenze og det var dejligt at der var kogeplader; vi lavede selv morgenmad hver morgen og aftensmad to gange. Mere sarte sjæle end os kunne nok finde på at beklage sig over at toilettet reelt befinder sig i et skab på værelset med direkte adgang for lugt og lyd (skabslågerne slutter langt fra tæt). Rummet vender ikke som angivet ud til en baggård, men en baggyde. Der er lidt trafik- og anden larm derfra, men den generelle beskrivelse af en meget stille lejlighed i forhold til kvarteret holder godt nok. Men der var en væsentlig mangel i køkkenet: Ingen skærebrætter. Det er godt nok første gang i mit liv, jeg har stået og snittet gulerødder med en træpaletspade som underlag. Firenze er helt fin for et par dage, men det er lidt ligesom med fisk og
gæster: efter tre dage lugter de! Uffizierne var et betagende gensyn, gademarkederne var spændende at gå rundt på, men hvor skulle man se sig godt for; ellers kunne man let blive snydt. Fødevaremarkedet Mercado Centrale var den positive gevinst: Det er det flotteste marked, jeg nogen sinde har set - og jeg har et en del. Men Firenze er jo også et centralt udgangspunkt for ture til andre steder i Toscana. Vi tog således en endagstur til Siena, helt klart et besøg værd. Men gladest var vi egentlig for vores tre dage i Lucca. Der er stemningen helt anderledes afslappet, maden og vinen meget mere autentisk Toscansk og byen er til at overskue rent størrelsesmæssigt. I må gerne bruge detteher, men det passer nok ikke helt ind i stilen til en reklame for Firenze. Husk skærebrætterne!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map