Anmeldelser af Casa Pitti

 
Casa Pitti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Pitti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Firenze og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Pitti

Læs personlige anmeldelser af Casa Pitti som ligger i Firenze. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Pitti. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Anni og familie fra Vejle boede på Casa Pitti i Firenze fra d. 2. til d. 8. juli 2011.

Vi er i dette døgn kommet hjem fra italien. Vi startede den første uge i lejligheden i Firenze i italien. Vi synes som så mange andre at Firenze er en fantastisk oplevelse og at lejligheden ligger meget central.

Men vi synes bestemt ikke det er iorden at bilen skal parkeres 4 km væk fra lejligheden og for at få læset vores bagage af skal holde ulovlig med risiko for bøde.
Vi ankom ca. kl. 19.00 efter en lang rejse, vi havde kontakt til Christina, men jeg synes bestemt at der mangler informationer fra Danmark omkring parkering af bil. Det tog 2 timer inden vi havde fået læsset af og min mand havde fundet en parkerings plads uden for zonen, som vi var usikker på var en ok parkering. Dagen efter kørte han efter vejledning bilen til michelangoplads efter vejledning fra Christina. En køre tur på ca. 3-4 km og en gå tur til bage til lejligheden på 1/2 time langs floden.
Vi brugte alt for meget tid af vores ferie omkring bilen og vi besluttede derfor at det vi skulle se skulle være på gå ben, således at vi ikke daglig skulle bøvle med p plads, men ind i mellem var vi da ude og kikke til bilen.

Omkring lejligheden synes vi den er rigtig charmerende, når man først lige har sundet sig, bortset fra køkkenet som ikke giver den største lyst til madlavning - flere ting der ikke var rene.
Dog må jeg sige at jeg synes ikke lejligheden egner sig til at bo i, i 30 g. varme i juli måned, den nederste del er der ingen vinduer i bortset fra et enkelt som var ud til en mellemgang, den øverste del af lejligheden var der dog flere vinduer, et lille bitte vindue i det ene soveværelse og ingen i det andet - jeg tror jeg ville have set det anderledes hvis jeg havde haft ophold der i marts måned og temperaturen havde været en anden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Nina og rejsefællerne fra Frederiksberg boede på Casa Pittipå Appartamento Boboli i Firenze fra d. 17. til d. 20. juli 2010.

Vi var ni personer som boede i to lejligheder, Boboli og Pitti i perioden 17-20 juli.

Vi er endnu en gang meget tilfredse med vores leje via jer. Der er ikke så meget at sige, lejlighederne levede fint op til forventningerne og udlejer var super fleksibel. Vi fik lov til at bruge den ene helt frem til kl. 16.00 på afrejsedagen, så vi havde et sted at stille ni personers bagage inden vi skulle flyver hjem om aftenen. Det var utrolig sødt af hende.

Vi kom til Firenze fra Umbrien i to udlejningsbiler, som først kunne afleveres dagen efter. Det er lidt svært at finde ud af hvor man må holde i Firenze, så nu går vi bare og venter på et par parkeringsbøder. Måske kunne I skrive lidt mere om hvilket parkeringshus der ligger nærmest. Vi fandt et selv, men vist nok lidt for sent. Sidst min mand og jeg var i Firenze kom der en bøde 11. måneder efter ;-))

Vores råd ang. spisning er at vælge de restauranter der hedder noget med Osteria. Det slår aldrig fejl. Vi oplevede kun gode spisesteder og valgte forskellige i Oltrano området - tæt på de gader, hvor vi boede.

Selv om Firenze er fyldt med turister i juli er det nemt at finde rolige skønne steder, hvis man bare bevæger sig få hundrede meter ud i sidegaderne. Bronzegrisen fik i øvrigt et klap af os alle, så vi vender helt sikkert tilbage til byen en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Anne og familie fra Samsø boede på Casa Pitti i Firenze fra d. 22. til d. 28. september 2009.

Vi er lige kommet hjem fra Firenze - det har været en vidunderlig uge og Firenze er helt fantastisk. Lejligheden lå i gåafstand til alt det vi kunne ønske, at se men en uge i Firenze er slet ikke nok så vi har allerede besluttet, at tage tilbage til Firenze næste efterår. Lejligheden var perfekt ren og smagfuld indrettet og meget behjælpsomme værter.

Vi kan ikke finde noget der ikke var i orden og vil anbefale Jeres firma vidt og bredt - du høre fra os vi må gense Firenze.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map