Anmeldelser af Casa Anguillara

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Anguillara

Læs personlige anmeldelser af Casa Anguillara som ligger i Firenze. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Anguillara. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Charlotte med familie fra Stockholm i Sverige boede på Casa Anguillara i Firenze fra den 9. til den 12. november 2012.

Jeg og min familie er meget tilfreds med opholdet. Lejligheden var renoveret og badeværelset nyt. Den bedste var beliggenheden, fordi vi kunne gå til turistattraktionerne. Værten var venlig og lod os blive en ekstra time på den sidste dag, fordi det passede med rejseplanen. Det eneste, jeg har at indvende, at der var en hel del værtshusstøj fra gaden i løbet af aftenen / natten. Det påvirker os ikke nævneværdigt, men hvis du er lydfølsom passer det bedre med noget andet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode November 2012
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Elsebeth og familie fra Gentofte boede på Casa Anguillara i Firenze fra d. 10. til d. 17. oktober 2009.

Vi var meget glade for byen og området omkring lejligheden. Lejligheden ligger meget fint centralt.
Lejligheden passede godt til vores brug, med dejlige soveværelser og badeværelser. Stuen fungerede også fint, dog var sofaerne noget lave og dybe og vi manglede 1 plads til at vi alle kunne sidder der på samme tid. Køkkenet fungerede også fint, dog var der sparsomt med køkkengrej. Vi manglede glas og bestik, der var lige akkurart nok, så vi måtte vaske op hele tiden for at have til næste måltid. Jeg savnede også porcelænsservingsskåle (der var to store plastik skåle og ellers opbevaringsplastik bokse) og ovnfaste fade.

Vi var 4 generationer på ferie. Byen byder noget for alle aldre (den yngste på 9 måneder måske undtaget). De unge gik meget på museer, den ældste på 83 nød også museer og forretningerne, os som er i 50 erne havde glæde af etnoteket som ligger i nærheden (jeg har desværre ikke adressen lige nu) til venstre et par gader væk fra lejligheden mod floden. En vældig sød indehaver med godt udvalg af vin og tapas.
Parret der lejede lejligheden ud var meget søde, venlige og imødekommende.

Vi har været meget tilfredse med oplysninger og hjælp fra in-italie de par gange vi har brugt jer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 7 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map