Anmeldelser af Borgo Santissimi Apostoli

 
Borgo Santissimi Apostoli er ikke tilgængelig i øjeblikket
Borgo Santissimi Apostoli er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Firenze og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Borgo Santissimi Apostoli

Læs personlige anmeldelser af Borgo Santissimi Apostoli som ligger i Firenze. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo Santissimi Apostoli. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Bodil fra Århus boede på Borgo Santissimi Apostoli i Firenze fra d. 14. til d. 28. juli 2012.

Rigtig fin lejlighed, nemt til alt i Firenze og omegn. Meget fin rengøringsstandard. Problematisk med ingen aircondition! Nødvendigt med åbne vinduer hele tiden og hold da op, hvor det larmer i gaden, hele døgnet rundt. Måske elektriske vifter i rummene kunne hjælpe! Meget ringe udstyret køkken i forhold til inventar, meget lidt glas, bestik, tallerkner. vi købte en hvidløgspresser til lejligheden :)
De italienske kontakter til lejligheden var rigtig flinke, super søde!!
Og jeres service er i top.
P.s. skriv lige at man skal have kaffefiltre med.........

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Riitta og familie fra Charlottenlund boede på Borgo Santissimi Apostoli i Firenze fra d. 14. til d. 21. oktober 2011.

Turen til Firenze har varet helt fantastisk. Vi boede i en stemningsfuld lejlighed midt i det gamle bydel, tæt på alle de vigtige seværdigheder, restauranter, butikker, markedspladser.m.m. Vi er en familie med to teenage børn og denne lejlighed gav os alle sammen luft med sin god værelsesfordeling. Christina som tog os vel imod ved ankomstnatten (kl 24.00, stakkels hende) var en rigtig sød og hjælpende dame.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map