Feriebolig i Firenze

Borgo Santissimi Apostoli

 
Borgo Santissimi Apostoli er ikke tilgængelig i øjeblikket
Borgo Santissimi Apostoli er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Firenze og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejligheden Borgo Santissimi Apostoli ligger i en middelalderbygning i Firenzes skønne centrum. Du har her et utal af shoppingmuligheder, cafeér og spisesteder i byens gågader lige uden for døren. Både domkirken, Ponte Vecchio, Uffizi'erne, osv. ligger inden for 10-15 minutters gang.

85 m² med internet

Lejligheden er ca. 85 m² og er for nylig blevet renoveret. Den er placeret mellem stueetagen og første sal (såkaldt mezzanin), hvorfor den elevator der findes i bygning ikke rigtig er til nogen nytte, da man alligevel skal bruge trappen. Lejligheden er desuden udstyret med internetforbindelse, opvaskemaskine, vaskemaskine, mikroovn, "dansk" kaffemaskine og hårtørrer.

Læs mere om Borgo Santissimi Apostoli

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser:
- Lejligheden består af opholdsrum med køkkenhjørne og spiseafdeling, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Alt i alt en god og veludstyret lejlighed til både korte og længere ophold. Bemærk at der ikke er aircondition.

Skjul teksten
 
 
search map