Anmeldelser af Balcone Borgo Pinti

 
Balcone Borgo Pinti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Borgo Pinti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Firenze og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Balcone Borgo Pinti

Læs personlige anmeldelser af Balcone Borgo Pinti som ligger i Firenze. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Balcone Borgo Pinti. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Susanne, Anna Marie, Rikke og Helene boede på Balcone Borgo Pinti i Firenze fra d. 6. til d. 11. april 2011.

Det er første, men ikke sidste gang, vi bestiller ophold gennem in-italia. Det har været en meget professionel/personlig betjening.
Det har været rigtigt dejligt med de små mails undervejs i forløbet, om de forskellige ting vi nu skulle huske.
Vi har virkelig følt vi var i trygge hænder...Tak.

Vi havde en dejlig ferie i Firenze. En skøn by, hvor byens befolkning var søde og især tålmodige, når vi forsøgte os på italiensk. Vi følte os også meget trygge ved at færdes i byen om aftenen. Det kan anbefales at tage en tur en af de første dage med turistbussen, man får en meget god fornemmelse af byen. Vi præsterede at køre turen 3 gange i træk, der er så meget smukt at se undervejs og det sparede os for en masse tid, hvor vi ellers ville gå rundt, og prøve at orientere os. Vi betalte 20 euro for 3 dage,- tilbud,- normalt 24 euro.

Lejligheden ligger dejlig centralt og i et roligt kvarter. Vi var meget spændte på hvor meget støj der ville være fra Piazzale Donatello, men det var stort set kun, når der kørte udryknings køretøjer vi kunne høre noget. Lejligheden svarede helt til forventningerne, passede fint med billederne på jeres hjemmeside.
Det ville dog have været fint med et par ekstra, gode og bløde siddepladser, udover den ene 2-personers sofa. Ikke helt nok, når man er 4 personer, som godt kunne trænge til at sidde mageligt og nyde et godt glas vin, efter en lang bytur. Køkkenet var udstyret med det som skulle til - også en proptrækker.
Så hvis man ville lave mad var det muligt. Gode senge og det var dejligt der var sommerdyner.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map