Feriebolig i Firenze

Balcone Borgo Pinti

 
Balcone Borgo Pinti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Borgo Pinti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Firenze og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Bo bekvemt i kvarteret Borgo Pinti , skråt over for luksushotellet Four Seasons, hvor du kan spise på deres gode restaurant. Du har ellers 5 minutters gang til både indkøbsmuligheder og flere spisesteder og en kun smule længere til Firenzes største seværdigheder.

Bo imellem florentinerne

Regn ikke med at du vil finde mange andre turister i dette kvarter, trods du bor inde i byens historiske centrum. Ankommer du i bil, er det værd at vide, at lejligheden ligger ved indgangen til byens miljøzone, men kort herfra ligger Piazzale Donatello, hvor du kan ankomme i bil og endog parkere uden at bekymre dig om kørselsforbud. Det er ikke en lejlighed til gangsbesværede, da Balcone Borgo Pinti ligger på tredje sal i et palæ uden elevator.

Læs mere om Balcone Borgo Pinti

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (med balkon):
- Lejligheden er fordelt på to etager og råder over lille balkon med plads til to stole (der dog vender mod Piazzale Donatello og trafikken), aircondition i opholdsstuen og i soveværelset på kvisten, fjernsyn, vaskemaskine samt veludstyret køkken med ovn og opvaskemaskine. Lejligheden består af en rummelig entré, opholdsrum med køkken en suite og adgang til balkon, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Fra stuen fører en trappe op til kvisten som rummer et soveværelse med to enkeltsenge (kan samles til en dobbeltseng) og aircondition samt badeværelse med toilet og bruser samt vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 
search map