Anmeldelser af Balcone Beccaria

 
Balcone Beccaria er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Beccaria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Firenze og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Balcone Beccaria

Læs personlige anmeldelser af Balcone Beccaria som ligger i Firenze. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Balcone Beccaria. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Arne og familien fra Ringe boede på Balcone Beccaria i Firenze fra d. 18. til d. 25. juli 2010.

Det har været en fantastisk uge.
Lejligheden var helt som vi ventede.
Firenze er en kulturelt beriget by, og der er rigeligt at tage sig til.
Spændende mad og vine, alt til en rimelig pris..
Eneste lille minus skulle lige være vejret.. det er rigtig varmt i juli, og fra middag og nogle timer frem, er byen halvejs lukket da det er for varmt at være ude. til gengæld holder alle åbent til langt ud på aftenen af samme grund, og de lokale dukker også først op på spisestederne ved 21 tiden.
Vær opmærksom på at parkering er forbudt over det hele, og er man i bil skal man finde et parkeringshus, og dermed betale for at holde der.....det løb op i 210 euro på en uge.
Men det er klart ikke sidste gang vi besøger Italien :-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Anne og rejsepartnere fra Jyllinge boede på Balcone Beccaria i Firenze fra d. 28. til d. 31. maj 2010.

Det var en stor oplevelse, Firenze er en smuk gammel by, der er ikke ret mange nye huse, hvis der var nogle var de i samme farver som de gamle.Den store domkirke Santa Maria del Fiore, er meget imponerende, den er bestemt et besøg værd. Vi var også på den anden side af floden Arno, vi gik over broen Ponte Veccio. En meget smuk bro, der er guldsmedeforretninger hele vejen over. På den anden side af Arno ligger Palazzo Pitti et stort palads med en smuk park som hedder Giardino di Boboli. En af de andre dage, var vi inde i en kirke der hedder Basilica de Santa Croce, hvor Michelangelo og Galilei ligger begravet. Den sidste dag var vi blevet træt af storbylivet,vi tog en tur til den lille etruskiske landsby Fiesole, domkirken er fra 1000-tallet, der er meget fredeligt med en skøn udsigt over Firenze. Der er mange andre smukke steder i Firenze, men det kræver, at man er der noget længere end en weekend. Vores lejlighed var udemærket den lå centralt ikke så langt fra centrum, det eneste minus var, at der ikke var en altan, hvor man kunne sidde og se ud over byen, lejligheden lå nemlig på 4 sal med en meget smal altan, hvor man kun kunne stå op. Vores værtinde var sød og rar, der var ikke noget at klage over.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Vera og rejsefælle fra Skørping boede på Balcone Beccaria i Firenze fra d. 5. til d. 12. april 2009.

Vi nød turen rigtig meget og lejligheden var bare fin med alt hvad vi havde brug for, og også kontakten til udlejer fungerede optimalt.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jørgen og Dorte fra Stege boede på Balcone Beccaria i Firenze fra d. 13. til d. 20. oktober 2008.

Vi har været særdeles tilfredse med opholdet. Det er en perfekt lejlighed med en fantastisk udsigt. Der står i jeres annonce, at lejligheden ligger på 4. sal, og at der ingen elevator er. Der er en elevator, og den var vi meget glade for, selvom vi ikke er gangbesværede. Værtinden Christina Mancini er et meget venligt og hjælpsomt menneske. For øvrigt dejligt at være i Firenze i en uge i solskin, over tyve graders varme og i selskab med så meget kultur og skønhed.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map