Anmeldelser af Appartamento Florentine
 
Appartamento Florentine er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Florentine er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Firenze og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Enjlig uge ved Piazza Santa Croze

Allerede i februar lejede min kone og jeg lejligheden Casa Glamorose i Firenze ved Piazza Santa Croze for uge 41 i 2013. Men et eller andet var gået galt, får da vi skulle rejse til Firenze fik vi at vide at lejligheden alligevel ikke var til rådighed. Det gjorde nu ikke så meget. "In Italia" fandt straks en anden lejlighed, Appartamento Florentine, i det samme kvarter. Blot endnu bedre og meget større, og der boede vi til den samme pris. Kvarteret ligger centralt i Firenze med kort afstand til alle de berømte seværdigheder: Basilica Santa Croze, il Duomo de Santa Maria dei Fiore, Musei dei Bargello, Palazzo Vecchio, Uffizierne, Ponte Vecchio, Palazzo Pitti og meget mere. - Det føltes som om vi boede midt i den italienske rennæssance. - Et dejligt sted, hvor vi havde en pragtful uge med en mændge gode oplevelser.

Anbefaling til kommende gæster

Foruden selve Firenze, som er den største attraktion, kan jeg også anbefale en udflugt til Fiezole, som ligger i højdedragene lige uden for byen. Her kan man se udgravninger både fra Etruskertiden og romertiden. Her spiser man også godt, og så er der en flot udsigt over Firenze - Det tager kun en halv time med en nybus og koster kun 1,2 Euro. - Hvis man er kondiløber kan jeg anbefale, at tage løbeskoene med. Der er mange fine veje at løbe på syd for Arno. Men man skal passe godt på, at man ikke farer vil i det bakkede terræn.

Appartamento Florentine
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Appartamento Florentine
Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (1. sal med elevator)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Jeg havde ikke brug for internet adgang
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Vis alle anmeldelser fra Appartamento Florentine
 
search map