Feriebolig i Firenze

Appartamento Florentine

 
Appartamento Florentine er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Florentine er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Firenze og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne rummelige lejlighed på ca. 95 m² ligger på første sal i en ældre bygning (med elevator) i det livlige Santa Croce – kvarter i Firenzes historiske centrum. Her finder du et stort udvalg af spisesteder og caféer.

Treværelseslejlighed Florentine med 4/6 sovepladser:
- Lejligheden, der er pænt møbleret, består af opholdsstue med fransk altan og to enkeltsovesofaer og spiseafdeling, køkken med opvaskemaskine og mikrobølgeovn, spiseplads, soveværelse med 2 enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt badeværelse med toilet og badekar inkl. jacuzzi. I lejligheden er der i øvrigt trådløst internet og vaskemaskine.

Læs mere om Appartamento Florentine

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Appartamento Florentine

Læs personlige anmeldelser af Appartamento Florentine som ligger i Firenze. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamento Florentine. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Enjlig uge ved Piazza Santa Croze

Allerede i februar lejede min kone og jeg lejligheden Casa Glamorose i Firenze ved Piazza Santa Croze for uge 41 i 2013. Men et eller andet var gået galt, får da vi skulle rejse til Firenze fik vi at vide at lejligheden alligevel ikke var til rådighed. Det gjorde nu ikke så meget. "In Italia" fandt straks en anden lejlighed, Appartamento Florentine, i det samme kvarter. Blot endnu bedre og meget større, og der boede vi til den samme pris. Kvarteret ligger centralt i Firenze med kort afstand til alle de berømte seværdigheder: Basilica Santa Croze, il Duomo de Santa Maria dei Fiore, Musei dei Bargello, Palazzo Vecchio, Uffizierne, Ponte Vecchio, Palazzo Pitti og meget mere. - Det føltes som om vi boede midt i den italienske rennæssance. - Et dejligt sted, hvor vi havde en pragtful uge med en mændge gode oplevelser.

Læs mere
 
search map