Feriebolig i Firenze

Appartamento Maggio

 
Appartamento Maggio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Maggio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Firenze og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne lyse lejlighed ligger i Oltrarno, altså på den anden side af floden Arno i forhold til domkirken, Palazzo Vecchio, Uffizierne osv.

I denne del af Firenze kommer der generelt set færre turister, når de ikke lige skal en lille tur over Ponte Vecchio for at se det imposante Palazzo Pitti, der ligger ganske kort fra Appartamento Maggio. Her i kvarteret er der et rigt udvalg af spisesteder, vinbarer og meget andet godt. Lejligheden er udstyret med selvstændigt varmeanlæg, aircondition, fjernsyn, vaskemaskine, strygejern og -bræt, mikrobølgeovn og dvd-afspiller. Den ligger på tredje etage i en historisk bygning.

Læs mere om Appartamento Maggio

Prisen inkluderer ikke kun selve lejen, men også cykler, bestilling af besøg på diverse muséer, adgang til computer med internetadgang (der betales for den tid, man er opkoblet) og en velkomstkurv med lidt forskelligt til morgenmaden.

Toværelseslejlighed med 5 sovepladser:
- Lejligheden består entré, stue med sovesofa til to personer og spisebord, hems med enkeltseng, køkken, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

BEMÆRK: Ved ophold på 7 dages varighed betales der kun for 5 dage!

Skjul teksten
 
 
search map