Feriebolig i Firenze

Appartamento Cavour

 
Appartamento Cavour er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Cavour er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Firenze og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Du bor her midt i Firenzes centrum med alle seværdigheder i kort gåafstand. I kvarteret finder du et stort udvalg af spisesteder samt muligheder for indkøb, hæveautomat mm.

Gode faciliteter og flydesofaer

Det er en flot lejlighed beliggende på første etage (der er elevator). Den er velindrettet og komfortabel samt udstyret med satellitfjernsyn, wi-fi internetforbindelse, vaskemaskine og opvaskemaskine, hårtørrer, CD/DVD-afspiller, aircondition og varmeanlæg.

Læs mere om Appartamento Cavour

Fireværelseslejlighed med 8 sovepladser (med hems)
- Denne elegante og velindrettede lejlighed kan rumme op til 8 personer. Lejligheden består af spisekøkken med bord til 8 personer samt opvaskemaskine, stor opholdsstue med sofaarrangement og udgang til balkon, et stort soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer, et stort soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge, en åben hems med to enkeltsenge samt yderligere tre badeværelser med toilet og bruser samt hårtørrer, af hvilke der er adgang til det ene fra den åbne hems.

Skjul teksten
 
 
search map