Anmeldelser af Appartamento Boboli

 
Appartamento Boboli er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Boboli er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Firenze og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Appartamento Boboli

Læs personlige anmeldelser af Appartamento Boboli som ligger i Firenze. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamento Boboli. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Nina og rejsefællerne fra Frederiksberg boede på Casa Pittipå Appartamento Boboli i Firenze fra d. 17. til d. 20. juli 2010.

Vi var ni personer som boede i to lejligheder, Boboli og Pitti i perioden 17-20 juli.

Vi er endnu en gang meget tilfredse med vores leje via jer. Der er ikke så meget at sige, lejlighederne levede fint op til forventningerne og udlejer var super fleksibel. Vi fik lov til at bruge den ene helt frem til kl. 16.00 på afrejsedagen, så vi havde et sted at stille ni personers bagage inden vi skulle flyver hjem om aftenen. Det var utrolig sødt af hende.

Vi kom til Firenze fra Umbrien i to udlejningsbiler, som først kunne afleveres dagen efter. Det er lidt svært at finde ud af hvor man må holde i Firenze, så nu går vi bare og venter på et par parkeringsbøder. Måske kunne I skrive lidt mere om hvilket parkeringshus der ligger nærmest. Vi fandt et selv, men vist nok lidt for sent. Sidst min mand og jeg var i Firenze kom der en bøde 11. måneder efter ;-))

Vores råd ang. spisning er at vælge de restauranter der hedder noget med Osteria. Det slår aldrig fejl. Vi oplevede kun gode spisesteder og valgte forskellige i Oltrano området - tæt på de gader, hvor vi boede.

Selv om Firenze er fyldt med turister i juli er det nemt at finde rolige skønne steder, hvis man bare bevæger sig få hundrede meter ud i sidegaderne. Bronzegrisen fik i øvrigt et klap af os alle, så vi vender helt sikkert tilbage til byen en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 8 voksne
Navn
Asger og familie fra Århus C boede på Appartamento Boboli i Firenze fra d. 10. til d. 17. oktober 2009.

Det var jo den store familietur, med min mor, min søster med hendes mand og 2 piger og så os som har en pige, hvilket jo kan være en udfordring, men det var en fantastisk tur.

Charmerende lejlighed, perfekt placeret, sød værtinde. Alle fra min mor på 76 år til de 2 kusiner på14 og 12 synes om byen og stedet. Vi 3 har før været i Firenze som campister, men dette var bare helt fantastisk.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 5 voksne, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map