Feriebolig i Firenze

Appartamento Bargello

 
Appartamento Bargello er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Bargello er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Firenze og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vi kan roligt sige, at denne lejlighed ligger centralt i Firenze. Ganske vist befinder den sig nogle meter uden for den oprindelige bymurs perimeter, men den var nu også fra byens romerske tid, til gengæld er den nærmeste nabo, ja faktisk genboen til Firenzes ældste offentlige bygning, den såkaldte Bargello fra 1255.

Når du står på lejlighedens balkon, tårner denne smukke bygning sig op på den anden side af gaden. Lejligheden er udstyret med aircondition, satellitfjernsyn, internetforbindelse, mikrobølgeovn og vaskemaskine. Til gengæld er der ikke elevator i ejendommen.

Læs mere om Appartamento Bargello

Toværelseslejligheden Appartamento Bargello med 5 sovepladser:
- Lejligheden er 56 m² stor og ligger i to plan med indgang på fjerde etage. Her finder du en stue med to sovesofaer (en til to personer og en til én person), pejs, køkkenhjørne, badeværelse med toilet og bruser samt en balkon med frontal udsigt til Bargello. På kvisten er der et soveværelse med dobbeltseng. NB. Der er ikke en dør mellem værelset og reposen, kun et tykt gardin.

Skjul teksten
 
 
search map