Feriebolig i Firenze

Appartamenti Borgo San Frediano

 
Appartamenti Borgo San Frediano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamenti Borgo San Frediano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Firenze og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I det folkelige kvarter Oltrarno, hvor du bor få minutters gang fra den kendeste del af Firenze, men alligevel i behagelig afstand fra de fleste turister, finder vi to gode og lyse nabolejligheder på 2. sal (uden elevator) i en bygning fra syttenhundredetallet. Her i Borgo San Frediano finder du et Firenze, som stadig har sin egen indentitet, og hvor de indfødte stadig er flere end turisterne.

Lejlighederne er flot istandsat (i 2007), og deres mure fremstår delvis i rå sten. De har trægulve, lofterne har fritliggende bjælker og køkkenhjørnerne er udstyret med fire blus, mikrobølgeovn og køleskab med frostboks. Begge lejligheder har aircondition, selvstændigt varmeanlæg, fladskærmsfjernsyn med dvd-afspiller og vaskemaskine. Fra lejlighederne er der udsigt til Piazza del Carmine.

Læs mere om Appartamenti Borgo San Frediano

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser
- Lejligheden består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet.

Toværelseslejlighed med 4/5 sovepladser og hems
- Lejligheden består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til en person, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Fra stuen er der en vindeltrappe op til en hems med dobbeltseng,

BEMÆRK: Ved ophold på 7 dages varighed betales der kun for 5 dage!

Skjul teksten
 
 
search map