Hotel i Firenze

Albergo Firenze

 
Albergo Firenze er ikke tilgængelig i øjeblikket
Albergo Firenze er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Firenze og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Super central beliggenhed

Albergo Firenze ligger på Piazza Donati et stenkast fra Firenzes hovedgade Via del Corso, hvorfra der kun er et par minutters gang til Brunelleschis domkirke Santa Maria del Fiore og rådhuspladsen Piazza della Signoria. Her finder du også det verdensberømte kunstmuseum Uffizierne, så en mere central beliggenhed er svær at finde. Hvad enten du er i Firenze på forretningsrejse eller som almindelig turist, er du kommet til det helt rigtige sted. Alle de små sidegader er et sandt slaraffenland, hvis du er på udkig efter florentinske delikatesser, butikker, caféer og restauranter.

"Less is more" på Albergo Firenze

Hotel Firenze, som det hedder på dansk (albergo er italiensk og betyder hotel) er indrettet i et gammelt tårn fra Middelalderen og var tidligere ejet af en adelsfamilie. Der ikke er meget tilbage af al den aristokratiske herlighed, men Albergo Firenze er under alle omstændigheder et komfortabelt overnatningssted, hvis du sætter mere pris på beliggenhed end på luksus.

Læs mere om Albergo Firenze

Hotellet serverer en enkel continental morgenmad, og har du brug for mere end lidt forfriskninger fra hotellets møntautomat i løbet af dagen, er det godt at vide, at nærområdet byder på et sandt overflødighedshorn af hyggelige barer og trattoriaer. De forfriskninger du kan købe i automaten kan naturligvis nydes i hotellets lobby/TV stue. Hvis du har brug for internet, er der gratis wifi overalt på hotellet. Vi anbefaler at du lader bilen blive hjemme, hvis du skal bo på Albergo Firenze. Hotellet ligger i en af de bil-fri zoner, og parkering i området er forholdsvis dyr. Til gengæld er der ikke langt til Firenzes hovedbanegård, hvor du foruden tog til det meste af Italien også finder et bredt udvalg af lokalbusser.

Enkle men komfortable værelser

Hotel Firenze har 59 pænt men enkelt indrettede værelser i forskellige størrelser. Alle værelser har aircondition, satellit TV, telefon, værdiboks, gulve med klinker og er klassisk indrettet. Badeværelserne har enten badekar eller bruser samt hårtørrer. Der er gratis wifi på hele hotellet.

Læs om værelserne på Albergo Firenze

Skjul teksten
 
 
search map