Hotel i Firenze

Al Palazzo del Marchese di Camugliano

 
Al Palazzo del Marchese di Camugliano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Al Palazzo del Marchese di Camugliano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Firenze og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Al Palazzo del Marchese di Camugliano dukker op som en oase i en af italiens kendteste byer - Firenze. Hotellet giver dig straks et indtryk af luksus og overdådighed samtidig med en fornemmelse af hjemlig hygge og komfort. Frescoer og smukke gulve bidrager til den rette atmosfære, og den smukke lille gårdhave er et dejligt sted at hvile ud efter en oplevelsesrig dag i byen.

Perfekt beliggenhed


Bygningen fra det 16. århundrede ligger perfekt i byens centrale del med de små gader og stræder. Du har derfor alt lige udenfor din dør; seværdigheder, restauranter, caféer og shopping. Ti minutters gang fra hotellet ligger en af Italiens kendteste pladser Piazza del Duomo og et af landets mest besøgte kunstgallerier; Uffizierne. Også centralstationen Santa Maria Novella ligger i behagelig gåafstand, hvilket et meget praktisk, hvis I vil på tur i området.

Læs mere om Al Palazzo del Marchese di Camugliano

Det er pragtfuldt bare at kunne koble af


Det er skønt at have et rart sted at koble af fra dagens mange indtryk i en by med så meget at tilbyde. Hotellets smukke sale har masser af komfortable zoner, men det bedste sted at slappe af og få skuldrene ned, er den lille gårdhave med borde og stole, hvor du kan nyde en god kop kaffe eller en kølig drink, mens du planlægger morgendagens oplevelser.

Rart at vide;
Hotellet vil gerne vide cirka hvornår du har planlagt at ankomme.
Og da du her er i det centrale Firenze, hvor der mange steder skal speciel tilladelse til kørsel, kontakt da venligst receptionen i forvejen, hvis du kommer i bil, så de kan vejlede dig bedst muligt.

De charmerende værelser er alle forskellige


Værelserne er i samme stil og har samme elegance på hver deres måde. Et har frescoer i loftet, andre har stukkanter og alle har de antikke møbler. Nogle af værelserne vender ind mod gårdhaven, andre ud mod den lille gade.

Værelserne har alle aircondition, wi-fi, fladskærms-tv, minibar, safebox, vandkoger og badeværelse med hårtørrer, badekåbe og hjemmesko.

Skjul teksten
 
 
search map