Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Guldalderen

Engang var Firenze en af den vestlige verdens stormagter, et økonomisk kraftcentrum, som hele Europa refererede til. I første halvdel af 1300-tallet var Firenze en af verdens største byer; i Europa var kun Paris større. Men det var ikke kun penge, som Firenze var rig på. Velstanden kom også til udtryk i en så stor og alsidig kunst, som verden sjældent har set før eller siden: Boccaccio, Dante, Giotto, Leonardo da Vinci, Michelangelo, Botticelli, Brunelleschi ... fra Middelalderen til Renæssancen ser vi, at en meget stor del af den vestlige verdens mest fremtrædende kunstnere, videnskabsfolk og arkitekter stammer fra eller er blevet udlært i Firenze.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Verdens største museum

Skønt mange kunstværker siden har forladt byen for at pryde museer og private samlinger i hele verden, rummer Firenze stadig så megen kunst og så mange smukke bygninger, at der er nok til adskillige ferier: Ponte Vecchio, Palazzo Vecchio, Piazza della Signoria, Uffizierne, kirkerne Santa Maria Novella og Santa Croce, Palazzo Pitti med dets udstillinger, domkirken med Brunelleschis kuppel og Giottos klokketårn... Hele byens historiske centrum er næsten et museum i sig selv, men støvet eller kedeligt er det bestemt ikke!

Læs mere om Firenze

Byens anden side

Man bliver forfærdelig sulten og tørstig af al den kultur, men det er der heldigvis råd for. På en ferie i Firenze kan man finde mad og drikke for enhver smag, lige fra international fast food til en restaurant med tre stjerner fra Michelin, fra udsøgte vinbarer til folkelige barer. Her er også et pulserende natteliv, fremragende shopping-muligheder som går fra de største mærker (Gucci stammer fra Firenze) til det ugentlige marked i parken Le Cascine, store koncerter og meget meget mere.

Ferie i Firenze med In-Italia

Området omkring Firenze er hjerteblod for os hos In-Italia, og vi tilbyder til enhver tid flere end 100 ferieboliger i Firenze og nærmeste omegn. Så hvad enten du er til ferielejlighed eller hotel, hjælper vi dig hele vejen. Måske du har lyst til at sammensætte et besøg i smukke Firenze med en tur til stranden på den Toscanske vestkyst? Alle boliger er håndplukkede og besøgt af vores eget personale. På den måde sikrer vi, at standarden lever op til vores egne forventninger - så vi ikke skuffer dine. En ferie i Firenze skal være fri for bekymringer - og fyldt med oplevelser.

Skjul teksten
 
 
search map