Anmeldelser af Norcenni Girasole Club

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Norcenni Girasole Club

Læs personlige anmeldelser af Norcenni Girasole Club som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Norcenni Girasole Club. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Camping i Toscana

Lækkert sted, masser af muligheder for udflugter. Lækre pools, rent og pænt. Meget kuperet og pools ligger et stykke væk. Fine butikkker på pladsen, men restauranternes var for proppede og dårlig akustik. Maden bedre udenfor pladsen.
Vi skulle selv bede om at få skiftet lagner og håndklæder efter en uge og der blev slet ikke gjort rent i de 14 dage vi var der.

Figline Valdarno som feriedestination

Togtur til Firenze, tur til Siena. Greve in Chianti var hyggelig.

Norcenni Girasole Club
Rent og pænt

Ingen rengøring i lejlighed, ellers rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Norcenni Girasole Club
Toværelses lejlighed

Der manglede stik t brødrister, mangelfuldt køkkenudstyr, ingen vinglas, ingen spækbræt
 
Faciliteter på stedet
Restaurant
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2018
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map