Feriebolig i Figline Valdarno i Toscana

Norcenni Girasole Club

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Der er ingen tvivl om, at Norcenni Girasole Club er et meget populært sted, og det er helt forståeligt. Der er nemlig et hav af forskellige aktiviteter både for børn og voksne. Specielt det store badeland med rutchebaner er særlig eftertragtet, og her kan dine børn tilbringe mange timer om dagen, så pas på de ikke går helt i opløsning. Til gengæld giver det dig en mulighed for at deltage i både madlavningskurser og vinsmagninger, oven i købet helt uden at skulle forlade området. Foruden massevis af spændende aktiviteter byder stedet også på et stort udvalg af bekvemmeligheder som caféer, barer, iskiosker, fødevarebutikker, basarer, restauranter og pizzeria. Al denne herlighed ligger i midt i hjertet af Toscana og med vindistriktet Chiantis smukke landskaber som en herlig kulisse.

Lagunen er børnenes paradis

En af årsagerne til at Norcenni Girasole Club er så værdsat skyldes helt klart, at der er tænkt på alle, hvilket ikke mindst de 5 swimminpools vidner om. Her er der nemlig swimmingpools til både store og små og til mange forskellige behov. Det betyder også, at det er næsten umuligt at komme til at kede sig, men at du samtidig også kan finde et roligt hjørne. Foruden vandrutchebanen og "lagunen" med sine glidebaner, som er noget både børn og unge sætter meget stor pris på, bliver der også arrangeret forskellige vandlege, noget som kan holde ungerne beskæftiget i mange timer. Foruden de to forskellige "vandlande" er der også en opvarmet indendørspool. Hvis det mod forventning skulle ske, at du og børnene bliver trætte af at lege vanddyr, er der også et stort udvalg af aktiviteter "på land".

Læs mere om Norcenni Girasole Club

Ren fornøjelse, og næsten som et eventyr

Parken er stor, og der findes mange muligheder for at holde sig beskæftiget på landjorden. Bl.a. en lille eventyrpark, hvor børnene kan udfordre sig selv i højderne, teste klatrevæggen, køre "firehjulet", hoppe i trampolin m.m. Du kan (med eller uden børn) spille fodbold, tennis, volleyball, basket, minigolf eller tage en tur i træningssalen. Som prikken over i'et er der også et spillerum med bl.a. billard, ligesom der er air hockey og en rideskole.

Her finder du det hele - og lidt til

På Norcenni Girasole Club mangler der som nævnt absolut ingenting, og du behøver faktisk heller ikke forlade området under din ferie, hvis ikke du har lyst. For der er fire restauranter, pizzeria med take away, flere forskellige typer af bar'er - bl.a. en isbar. Hvis du foretrækker at kokkerere selv, er der også to supermarkeder at vælge imellem, og her sælger de både nybagt brød, frisk frugt, mejerivarer m.m. Der er også en vinbutik og en basar, som sælger sportsartikler, aviser, legetøj, gaveartikler samt meget meget andet.

Der er internet på området mod tillæg, og samtidig er der et internetpoint. Der er også apotek, læge, diskotek, frisør og vaskeri, - ja hvad mere kan du næsten forlange. Området er stort, og hvis der er noget du vil spørge om, kan du altid henvende dig i receptionen ved Info Point, som holder åbent non stop i dagens løb. I lavsæsonen er der faste åbningstider fra 9:00-13:00 og fra 16:00-20:00.

Du holder ferie midt i den smukke toskanske natur

Toscana er verdensberømt for det smukke landskab og de maleriske middelalderbyer, så hvis du kan løsrive dig fra de mange aktiviteter, er det oplagt at tage på udflugt i området. Hvis du ikke vil ud at køre i bil, er der gode muligheder for lange traveture, og alternativt kan du leje en scooter eller en cykel, og så kan du udforske det smukke landskab helt i dit eget tempo. Den by der ligger tættest på er Figline Valdarno. På trods af, at det er en forholdsvis lille by, findes der stort set alt hvad du kunne få brug for på din ferie, og det bedste er næsten, at der også er en togstation. Herfra er der bl.a. forbindelse til Firenze, hvis du vil være kulturel, og det er perfekt at kunne lade bilen stå, hvilket vi også anbefaler, for Firenze gøres bedst til fods.

Fra Figline Valdarno er der blot 36 km til Firenze, men der er også mange andre spændende byer i området, som kan besøges på en dagstur. Bl.a. kan vi nævne Siena, Arezzo, tårnenes by San Gimignano og Volterra. Samtidig befinder du dig midt i vindistriktet Chianti og tæt på byen Greve in Chianti, hvor du bl.a. kan besøge den berømte slagter. Hvis du længes efter sand mellem tæerne, kan du også tage en tur til kysten, selv om det er en lidt længere tur på ca. 120 km. Her har du så også mulighed for at forkæle dig selv med fisk og skaldyr, og måske skal du også kigge forbi det skæve tårn i Pisa.

Du bor i historiske omgivelser

Norcenni Girasole Club ligger i et historisk område, og det fornemmer du straks, når du får øje på det gamle landhus Villa Norcenni, som i dag rummer både værelser og lejligheder. Der findes flere typer af indkvartering på det store område, bl.a. også en campingplads.

Læs om værelserne på Norcenni Girasole Club

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Norcenni Girasole Club

Læs personlige anmeldelser af Norcenni Girasole Club som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Norcenni Girasole Club. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Norcenni Girasole Club

Godt sted til småbørnsfamilier

En stor og velfungerende plads, med masser af småbørnsfamilier.
Vi kan dog ikke anbefale at bo i vogne helt nede ved aktiviteterne, da der spreder sig en stank af kloak uden lige hver aften.
Poolsene er pæne og rene og de har udvidet med flere pools på det høje plateau, siden vi var der i 2017!
Serviceniveauet på pladsen er højt og enhver henvendelse til personalet med brug for hjælp, bliver håndteret med det samme.
Godt supermarked med et bredt udvalg og det er ikke meget dyrere end Coop som ligger nede i byen.
Et sted som er særligt godt for småbørnsfamilier. Husk dog at pladsen er stor og der er mange mennesker overalt.

Læs mere

Camping i Toscana

Lækkert sted, masser af muligheder for udflugter. Lækre pools, rent og pænt. Meget kuperet og pools ligger et stykke væk. Fine butikkker på pladsen, men restauranternes var for proppede og dårlig akustik. Maden bedre udenfor pladsen.
Vi skulle selv bede om at få skiftet lagner og håndklæder efter en uge og der blev slet ikke gjort rent i de 14 dage vi var der.

Læs mere
 
search map