Agriturismo i Figline Valdarno i Toscana

Hotel Villa Casagrande

Indendørs pool på hotellet Terrassen ved den udendørs pool Den udendørs pool på den anden side af vejen Restauranten ved den udendørs pool Standard værelse Deluxe værelse Deluxe værelse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Denne imponerende herregård stammer fra slutningen af 1300-tallet. Den blev opført for familien Serristori, som dengang var en af mest indflydelsesrige i Toscana. Arkitekturen er storslået med en smuk klostergård, der har en loggia ud mod den italienske prydhave indhegnet af den høje og mægtige bymur.

Plads til lidt af hvert

Ejendommen er delvist indrettet som vinkælder, delvist som hotelværelser og lejligheder (se Antica Taverna Casagrande) samt skønhedsklinik og restaurant, hvor det er værd at spise, hvis du kan bære over med en betjening, som stundom tager sin sindige tid. I hoteldelen findes der sauna, wellnesscenter og gymnastiksale. På gården arrangeres desuden med jævne mellemrum tegne-, male- og keramikkurser samt rundvisning i den imponerende vinkælder og aktive vin - og olieproduktion.

Pool inde og ude

På Antica Taverna Casagrande finder du indendørs pool, som er er åben hele året, da den opvarmes af solpaneler. På den anden side af vejen kan du også benytte dig af gårdens udendørs pool, som også er åben for udefrakommende. Vejen op til poolen er ret stejl, men ikke længere end 100 meter. Fra denne pool har du en fin udsigt over landskabet. Den har du gratis adgang til, når du bor på Antica Taverna Casagrande (dog skal der betales for eventuel brug af liggestole og poolhåndklæder). Du kan selv vælge, alt efter vejret og temperaturen, hvor du helst vil hoppe i. Adgang til SPA er på anmodning og mod betaling.

SPA-afdelingen er i øjeblikket lukket.

Kom i bil, men tag toget til Firenze og Arezzo

Ved hotellet er der parkeringsplads til fri benyttelse. Hvis du besøger Toscana for at opleve eller genopleve smukke byer som Firenze og Arezzo, har du en kort gåtur (ca. 800 meter) til togstationen, hvorfra der er hyppigt tog mod disse byer. Du kan også blive på byens smukke torv og opleve gademarkedet om tirsdagen eller de lokale caféer og restauranter.

Gode værelser i klassisk stil

Villaens 60 hotelværelser er behageligt store og indrettede i flot gammel stil. De ligger spredt rundt i hovedbygningen og nabobygningerne i denne labyrint af smukke gamle bygninger.

Læs mere om Hotel Villa Casagrande

Læs om værelserne på Hotel Villa Casagrande

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Villa Casagrande

Læs personlige anmeldelser af Hotel Villa Casagrande som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Villa Casagrande. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 26 anmeldelser fra Hotel Villa Casagrande

Skønt hotel centralt i Toscana.

Vi nød vores ophold i Figline, en dejligt og stemningsfyldt hotel, hvor dele af ydervæggene er den gamle bymur. Gode værelser, dog en hård seng, men det var kun en bemærkning i receptionen og straks blev der lagt yderligere 2 topmadrasser på!
Yderst venligt og hjælpsomt personale. En fin morgenbuffet, dejlig også som spisested om aftenen.

Læs mere

Dejligt og afslappende

Super sted, meget idyllisk.

Læs mere

En fantastisk oase

Fra indtjekning reception, til vinsmagning og kvaliteten i restauranten og udtjekning 3 dage senere oplevede vi absolut fantastisk service! Bedste morgenmadsbuffet vi til dato har oplevet.
Utroligt hjælpsomt personale og skønt sted. Kommer helt sikkert tilbage.
Kan klart anbefale vinsmagning med rundvisning på stedet, hvor stedets historie bliver fortalt.
Kan ikke vurderer de bestilte værelser da vi fik gratis opgradering til suite og deluxe værelse - begge disse var rigtig god standard!

Læs mere

Top sted !!!

Et godt hotel med god service og god frokost
Kanongod vinsmagning og madlavning kursus på hotellet.
Bekvemt placeret med mange gode udflugter i nærheden.

Læs mere

Det Skønneste Hotel

Villa casagrande er det skønneste Hotel med en fatastisk historie og en service uden lige dette gjorde bare vores ophold til en uforglemmelig god oplevelse

Læs mere

Herligt

Superhyggeligt hotel! Godt personale, god restaurant. Vinsmagningen og rundturen er et must, syntes jeg.

Læs mere
 
search map