Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Mellem Firenze og Arezzo

Figline er en gammel by beliggende i dalen mellem Firenze og Arezzo. Størstedelen af byens centrum blev grundlagt i 1200- og 1500-tallet. Først blev der bygget nogle kirker i 1200-tallet, derefter byggede man byens mur, som endnu kan ses og så kom adelsfamiliernes store boliger.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Bygninger

Blandt de mange kirker kan man besøge kirkerne Chiesa di San Bartolomeo og Chiesa di San Francesco. Det gamle bytårn fra 1300-tallet er meget karakteristisk og originalt, mens det nærliggende rådhus blev renoveret og stærkt modificeret i 1930'erne.

Serristoris hospital

Blandt andre seværdigheder kan man desuden besøge familien Serristoris hospital. Hospitalet blev opført i 1399 og derefter flyttet til den nuværende bygning, som stammer helt tilbage fra 1600-tallet. I loggiaen kan man endnu beundre nogle fresker malet af Niccolò Lapi.

Byens torv

Også byens torv - hvor de lokale ofte får sig en drink og en snak med naboen - er et besøg værd. Ikke mindst om tirsdagen, hvor det ugentlige marked finder sted. Har man brug for at shoppe, er der en del butikker at vælge imellem, ligesom her findes flere fødevarebutikker samt restauranter og caféer.

I Figline Valdarno er der desuden en togstation, som ligger på linien mellem Firenze og Arezzo. Der er flere afgange i timen mod Firenze, or turen tager mellem 30 og 50 minutter.

Læs mere om Figline Valdarno

Skjul teksten
 
 
search map