Hotel i Fiesole

Hotel Villa Bonelli

 
Hotel Villa Bonelli er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Bonelli er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Fiesole og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Villa Bonelli er et lille hotel, som ligger i Fiesole i kort afstand fra byens flotte torv og de arkæologiske udgravninger.

På hotellet er der reception, elevator og morgenmadsrestaurant. Hvad angår parkering, er der mulighed for garageplads, men vejen hertil er ret stejl og smal, så vi anbefaler at efterlade bilen - hvis du da ankommer i bil - på de offentlige parkeringspladser (men vær opmærksom på, at mange er dem er mod betaling!). For dem der ankommer med offentlig transport (i dagstimerne er der bus hver 20. minut til og fra Firenzes togstation) er der kun få trin fra hotellet til busstoppestedet.

Læs mere om Hotel Villa Bonelli

Værelserne er enkelt indrettede og kan roligt defineres som "enkel turistklasse". Ja, det er måske ikke de allerbedste værelser, vi har set på et trestjernet hotel, men de er rene og råder alle over fjernsyn, minibar og eget badeværelse med toilet og bruser eller karbad. Der er mulighed for en ekstra opredning på mange af værelserne og det bør nævnes, at ingen af værelserne har aircondition.

Skjul teksten
 
 
search map