Feriebolig i Toscana

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
1

Henter indhold

Toscana strækker sig fra kysten ud til Det Tyrrhenske Hav - en del af Middelhavet - til den vestlige grænse af bjergkæden Appenninerne. På den måde kan man sige, at Toscana virkelig er hjertet af Italien. I Toscana kan du opleve nogle helt utrolige byer, som fx. Firenze, Siena, Pistoia, Prato og Pisa. Det er ikke svært at få tiden til at gå - den sværeste beslutning er i virkeligheden hvor du skal begynde. I alle disse dejlige byer er In-Italia til stede med ferieboliger for enhver smag.

Er du til naturoplevelser får du et nærmest ubegrænset udvalg af smukke bakker og bjerge, som giver udfordringer til både gåben og cykelben. Eller hvad med at tage en sejltur og udforske de små øer ud for den gyldne kyst?

Er du historisk interesseret, eller måske en fan af kunst, får du rigeligt med lejligheder til at få stillet din nysgerrighed. Området har været arnested for nogle af middelalderens største tænkere og kunstnere, som fx. Leonardo Da Vinci og Michelangelo, Botticelli, Giotto og Donatello. Læg dertil et overflødighedshorn af arkitektoniske perler, som du kan opleve kvit og frit mens du vandrer gennem gaderne.

Ferieboliger ved stranden i Toscana

Toscana er ikke bare storslået fra landsiden, for her finder du også kilometervis af nogle af de reneste strande i Italien, og en kyst som er hjemsted for et omfattende dyreliv. Og ikke alene får du dejligt tempereret vand til din svømmetur - du har også mulighed for at bruge en del af din ferie i Toscana på vandet, og sejle ud til en af de mange småøer, som er en del af regionen.

En feriebolig i Toscana kan derfor både være landstedet i bjergene, lejligheden i byen eller værelset ved stranden.

Mad og vin-ferie i Toscana

Det toscanske køkken er noget for sig. Baseret på friske råvarer og nærhed til de frugtbare marker langs Arno-floden, giver maden i området dig noget helt særligt med hjem. Toscana giver dig nemlig ikke bare mulighed for at spise godt, men også for at få nye teknikker og inspiration med hjem. Hvad med at tage en lektion i at lære at lave?

Hvis dine smagsløg er mere til at undersøge de forskellige druer til vinfremstilling, kan du deltage i vinproduktionen på en af de lokale gårde, hvor du kan plukke druer til din helt egen vin. Toscana kan virkelig prale af nogle fantastiske vine, og nogle af de fineste kommer fra Chiantis vinmarker.

Byferie i Toscana

Mens storbyerne Milano og Rom kan præsentere dig for de hotteste designere og største butikker, er det i Toscana, du finder den virkelige kultur. I byer som Firenze og Siena kan du besøge de lokale håndværkere og fødevaremarkeder, hvor du kan købe håndlavede produkter, som kun fremstilles og sælges i Toscana. Eller opdag Pisa og find ud af, at der er langt mere end blot et skævt tårn at udforske. Vores ferieboliger i Toscana er alle centralt placerede i forhold til de mest interessante seværdigheder og områder.

Din egen feriebolig i Toscana

Hos In-Italia hjælper vi dig med at planlægge din helt egen tur til Toscana. Uanset om du ønsker et centralt udgangspunkt for dine oplevelser, eller om du vil hoppe fra sted til sted og indtage byerne indefra, giver vi dig den rigtige indkvartering, som passer til dine ønsker.

Regionen er kort sagt ideel, uanset om du er ude efter en afslappende ferie på landet omgivet af fantastiske landskaber og utallige bakketoppe, en romantisk tur til strandpromenaden, eller en kulturferie med museer og arkitektur.

 
search map