Anmeldelser af Villa Angelica

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Angelica

Læs personlige anmeldelser af Villa Angelica som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Angelica. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Det rosa hus

Centralt beliggende i lille by. Fantastisk bolig til 12 personer.
Smukt indrettet og utrolig smuk udsigt. Dejlig pool. Bekvæmt at bo i, med godt køkken og dejlig gårdhave, der dannede rammen om det gode fællesskab.

Fabbrica som feriedestination

F

Villa Angelica
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Angelica
Villa med 10/13 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2018
Antal rejsende 8 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Fantastisk villa som har alt

Vi var 10 voksne personer som havde lejet Villa Angelica i en uge (5 par). Vi blev positivt overrasket over villaen, og synes den fremstod større end på billedet. Der var god plads og alt var velholdt, rent og fint. Udeområdet, inkl. badebassinet var meget godt. Vi spiste frokost på terrassen hver dag og afsluttede som regel dagen i sæderne på udesiden af køkkenet. En aften brugte vi også udendørsgrillen til at lave et godt måltid mad af lokale produkter.

Fabbrica som feriedestination

Fabbricia var en lille, rolig og hyggelig by. Det som var meget godt, varr at man kunne gå lige over gaden fra Villa Angelica og handle friskt brød og morgenen, og det man ellers havde behov for til frokost. Der var også en lille bar, et apotek og en tøjforretning.
Vi var stort set i villaen og ved poolen mens vi var i Fabbricia. Havde leget biler, hvilket var helt nødvendigt, så vi kunne rejse rundt til nærliggende steder. Nogle dage kørte vi ud til en strand ved kysten. Vi kørte også ud og besøgte Lajatico, Volterra og San Gimignano. Dette kan absolut anbefales; disse byer var meget smukke.

Villa Angelica
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Angelica
Villa med 10/13 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 10 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Eva og gjengen fra Gamle Fredrikstad i Norge boede på Villa Angelica i Fabbrica fra d. 22. til d. 29. september 2012.

Turen til Fabbrica var lige som sidste år, perfekt. Huset er helt i orden både når det gælder indvendigt og udvendigt med sin fantastiske udsigt. Efter at vi var der sidste år var der blevet lavet et nyt soveværelse, der hvor vaskerummet havde været tidligere. Det var blevet rigtig godt. Alle soveværelserne er rummelige. Værterne er utrolig venlige og på deres anbefaling spiste vi på gård som ligger ca. 5 km. derfra. Kan anbefales på det varmeste - God mad og venlig kok og kelner.
Når det gælder butikkerne i landsbyen kan vi anbefale at gøre de lette daglige indkøb der.
Al kontakt med In-Italia som jeg har haft de sidste 8-9 år har altid været god. Vi kommer helt sikkert tilbage til jer

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 10 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map