Hotel i Donnini i Toscana

Villa Pitiana

En typisk vinmark med uendelige ranker i Chianti Velkommen til Hotel Villa Pitiana Der dækkes op til fest...bryllupsfest! Toscana byder på mere end "bare" mad og vin: ) Når du tager rundt i Toscana, er det bl.a. dette sceneri, der møder dig Et italiensk bryllup kan sagtens have mere end 100 deltagere Du kan tilmelde dig forskellige vinsmagninger
 
Villa Pitiana er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Pitiana er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Donnini og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Den store gule herskabsvilla kan ses på lang afstand, når du kommer kørende i det smukke toskanske landskab. Villaen ligger 430 meter over havet, og er omgivet af olivenlunde, vinmarker, søjlecypresser og store grønne skove. Stedet har en lang og meget kringlet historie, som går helt tilbage til omkring år 1000, og den ældste del af den nuværende villa stammer fra det 14. århundrede. Villaen er blevet bygget om, bygget til og renoveret mange gange igennem årene, og bygningerne har bl.a. fungeret som kloster i en længere periode, men også som egentlig herskabsvilla og meget andet, inden stedet blev omdannet til hotel. Villaen fik dog først sin nuværende facade i slutningen af det 19. århundrede.

Super central beliggenhed

Villaen ligger lige uden for den lille landsby Donnini. Der er kun ca. 30 km til centrum af Firenze, og hvis ikke du har lyst til at tage bilen med ind til centrum, kan du vælge at køre de 10 km til byen Pontassieve, og tage toget derfra. Togturen tager ca. 20-30 minutter, og der er forbindelse flere gange i timen. Der er heller ikke langt til det berømte vinområde Chianti, hvor du finder et væld af hyggelige små middelalderbyer, og gode vinproducenter. Husk at besøge den verdensberømte slagter i byen Greve in Chianti, og du må endelig huske at købe nogle af hans gode pølser, som fås i mange forskellige udgaver, hvor vildsvinepølserne er nogle af de mest populære. Hvis du er til shopping, kan du besøge det store outlet-center The Mall i Regello, som ligger 10 km fra stedet. Det er en af de mest velrenommerede outlets i hele Italien, og her finder du alle de dyreste italienske mærkevarer som Gucci, Armani, Fendi og mange flere.

Læs mere om Villa Pitiana

Botanisk have og spektakulære bryllupsfester

Parken ved Hotel Villa Pitiana, er faktisk en hel botanisk have, og perfekt til en hyggelig slentretur, men hvis du gerne vil have lidt mere fart på, kan du leje cykler og mountainbikes - og spørg i receptionen for nærmere information. Her kan du også få et par lokale fif til, hvilke ruter der egner sig bedst til at tage den tohjulede med ud på oplevelser.

I haven finder du også stedets swimming, som er etableret i det gamle vandreservoir, og indbyder til en svømmetur i de varme sommermåneder, eller tag en hel dag på langs med en god bog. I den smukke restaurant kan du nyde et godt toskansk måltid ledsaget af regionens vine, og du kan naturligvis også nyde tilværelsen i nogle af de mange store fælles opholdsrum, som alle er holdt i den herskabelige stil. Den store terrasse med panorama-udsigt over det omkringliggende landskab, er en af årsagerne til, at mange brudepar vælger Villa Pitiana til deres bryllup, for den er virkelig i særklasse, og her kan mange minder foreviges - bryllup eller ej.

Klassisk indrettede værelser

Der er i alt 65 værelser i forskellige kategorier, som er fordelt i flere forskellige bygninger. De er indrettet i klassisk toscansk stil og et godt mix af nyt og gammelt. De fleste værelser har en herlig udsigt over haven og de bagvedliggende landskaber. Du kan vælge mellem værelsestyperne økonomi, standard, superior og juniorsuite. Alle har satellit-TV, telefon, minibar, værdiboks samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar. Superiorværelser og juniorsuiter har også aircondition.

Skjul teksten
 
 
search map