Ferieboliger og hoteller i Donnini

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der ligger en del andre småbyer i nærheden, og inden for kort køreafstand er der flere spisesteder. Ca. 10 km fra Donnino finder du det spændende slot Castello di Sammezzano, hvis indretning mest af alt minder om Tusind og én nats eventyr. Desværre er slottet på tvangsauktion, og en gruppe lokale kæmper som løver for at bevare det, og at få det åbnet for publikum. Ved særlige lejligheder gives der mulighed for et besøg, men her må du rådføre dig med de lokale. Tæt på slottet finder du også et godt udvalg af outlets samlet i The Mall, hvis du er til shopping, og her kan bl.a. nævnes store navne som Gucci, Moncler, Prada og Roberto Cavalli men også Nike, Boss, Diesel og flere andre.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Er du mere til vin end til shopping, har du hele det kendte vinområde Chianti i behagelig køreafstand. På under en time, kan du stå på torvet i Greve in Chianti, og smage på både pølser og vin hos den hyggelige og verdensberømte slagter. Skal du også rundt til de forskellige vinproducenter i området, kan du let bruge det meste af en ferie bare på det. Men måske har du også lyst til at besøge andre af de kendte byer i området, og det kunne f.eks. være den dejlige middelalderby Arezzo, som ligger en times kørsel fra Donnini, eller Siena med den berømte domkirke, hvor du skal beregne en halv time mere.

Læs mere om Donnini

Skjul teksten
 
 
search map