Agriturismo i Diecimo i Toscana

Casale Lucente

Lejlighed Azzurra Lejlighed Ambra
 
Casale Lucente er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casale Lucente er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Diecimo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Når du kører nordpå fra Lucca, kommer du efter 16 km til Diecimo, en hyggelig lille by, der er alt andet end turistpræget. Her er ellers smukt i dalen mellem bjergene, og da der er togstation i byen (900 meter), kan man komme til Lucca på mellem 15 og 20 minutter.

Perfekt placering

Det gamle hus er opdelt i tre lejligheder, hvoraf ejerne fra tid til anden selv bor i den ene. Det ligger på en fredelig lille vej i en lille landsby omkring 800 meter fra centrum af Diecimo, og kun 200 meter fra den spændende kirke Pieve di Diecimo fra 1100-tallet. Der er ca. 600 meter til nærmeste restaurant. Huset er malerisk og velholdt på en charmerende patineret måde, og haven er også flot plejet. Herude er der god plads, flere borde og stole end her er lejligheder (så gæsterne kan vælge det, der passer dem bedst), en stor grill, oliventræer, urtehave, smuk udsigt til bjergene og et 10 x 6 meter stort svømmebassin (150 cm dybt) omgivet af liggestole og parasoller.

Læs mere om Casale Lucente

Treværelseslejligheden Ambra med 3 sovepladser
- Lejligheden er 75 m² stor, og det er svært at beskrive den fyldestgørende. Den ligger i tre plan med indgang i stueetagen, og nærmere end at tale om tre rum, må vi hellere sige et rum med to hemse. Du kommer ind i stueetagen, hvor du finder stue og separat køkken med fire gasblus, køleskab og miniovn og satellitfjernsyn. Fra stuen går en snæver og stejl vindeltrappe op til første sal, hvor der er er en sovesofa til en person, et badeværelse med et pragtfuldt badekar og toilet samt udgang til overdækket terrasse (ca. 2 x 4 meter). Så går turen atter op ad vindeltrappen til anden etage, hvor der er en dobbeltseng og udgang til en terrasse af helt samme type som på første etage. Ingen døre adskiller rummene, men fornemmelsen er alligevel den af helt separate rum. Lejligheden har vaskemaskine.

Treværelseslejligheden Azzurra med 4/6 sovepladser
- Lejligheden er 60 m² stor og ligger i en høj stueetage (13 trin op). Den består af entré, stue med sovesofa til to personer og fjernsyn, spisekøkken med fire gasblus, miniovn og køleskab, soveværelse med to enkeltsenge (uden vindue men med lysindfald gennem glasmursten fra soveværelset), soveværelse med dobbeltseng, og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har fritliggende bjælker i loftet, mens gulvene er en sjov blanding af brædder og terrakotta. Gæsterne i denne lejlighed kan bruge et af bordene i haven eller på terrassen. Lejligheden har satellitfjernsyn og vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casale Lucente

Læs personlige anmeldelser af Casale Lucente som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casale Lucente. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Casale Lucente

God ferie i afslappende omgivelser.

Dejligt, lettere isoleret sted 14 - 16 km fra Lucca. Ren afslapning, hvis man vil DET...og mange seværdigheder inden for rimelig køreafstand, deriblandt Lucca og Pisa, som 2 af de nærmeste.

Dette sted har pool, og med en uge, hvor temperaturen konstant lå mellem 35 grader og 38 grader, så var det fantastisk at kunne svale sig ved hjemkomsten efter f.eks. vores meget varme dagstur til Firenze.

Læs mere

Super uge hos Casale Lucente

Vi havde en helt fantastisk uge i lejligeden i Casale Lucente. Forholdene var rigtig fine, haven var super smuk og poolen dejlig og afkølende. Udsigten til bjerge og til kirketårnet i Diecimo var skøn. Vi nød vores uge meget. Værtsparret var søde og gæstfri - vi så dem i grunden kun i weekenden, i ugedagene var de der ikke. Man skal ikke regne med det store liv i byen, men forberede sig på, at man skal køre lidt i bil for at nå til butikker, cafeer og den slags.

Læs mere

Toscana med skønne bjerge. Meget hyggelig og roligt sted.

Alle steder har vi mødt søde, venlige og hjælpsomme mennesker. Bestemt ikke et turistområde :-)
Fantastisk natur. Udsigt til bjerge hele vejen rundt.

Læs mere

Bedømmelse af Casale Lucente

Læs mere

Perfekt enkelhed til familie med børn og billigt.

Enkel lejlighed på 1 sal. Stedet ligger fint i dal mellem bjerge, let skyet om morgenen, varmt og sol ved pool, stor have,ro og plads. Kort afstand 15 km i bil til Lucca. Parkering bag lås låge. Rolig lille by uden butikker. Man får meget for pengene, hvis man er til det enkle. Vi havde det hele for os selv, da den anden lejlighed ikke var lejet ud.

Læs mere

Helle og familien fra København boede på Casale Lucente i Diecimo fra d. 12. til d. 19. juni 2010.

Vi boede i lejligheden Azzurra og vores datter og svigersøn boede i nabo lejligheden Ambra. Vores værtinde så vi ikke meget til i den uge vi var der, men til gengæld bor der en ældre dame i den anden ende af huset. Om selve lejlighederne er der ikke meget at sige, de står nok kun til een stjerne, men så var der haven og swimmingpoolen som i den grad var til stor glæde for os alle.
De nærmeste indkøbs muligheder (en meget beskeden købmand) ligger oppe på hovedvejen, hvor der også ligger et par restauranter, vi kan anbefale den allerførste man kommer til ved hovedvejen, de serverer nogle enkelte forretter samt rigtige Italienske pizzaer til en meget rimelig pris.
Hvis man ønsker at gøre indkøb i et supermarked (Penny marked) kan dette findes 3,5 km. i retningen væk fra Lucca i byen Borgo a Mozzano, de har alt samt en helt fantastisk delikatesse-afdeling med div. varme retter, ost, pølse, kød, og meget mere.
Vi valgte at tage toget ind til Lucca (billetter kan købes i toget, men man skal straks ved ombordstigning henvende sig til konduktøren eller kan man risikere en togbøde) man kan ikke købe billetter på stationen. Prisen for en enkelt voksenbillet fra Diecimo til Lucca er € 1,80

Læs mere
 
search map