Agriturismo i Diecimo i Toscana

Casale Lucente

Lejlighed Azzurra Lejlighed Ambra
 
Casale Lucente er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casale Lucente er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Diecimo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Når du kører nordpå fra Lucca, kommer du efter 16 km til Diecimo, en hyggelig lille by, der er alt andet end turistpræget. Her er ellers smukt i dalen mellem bjergene, og da der er togstation i byen (900 meter), kan man komme til Lucca på mellem 15 og 20 minutter.

Perfekt placering

Det gamle hus er opdelt i tre lejligheder, hvoraf ejerne fra tid til anden selv bor i den ene. Det ligger på en fredelig lille vej i en lille landsby omkring 800 meter fra centrum af Diecimo, og kun 200 meter fra den spændende kirke Pieve di Diecimo fra 1100-tallet. Der er ca. 600 meter til nærmeste restaurant. Huset er malerisk og velholdt på en charmerende patineret måde, og haven er også flot plejet. Herude er der god plads, flere borde og stole end her er lejligheder (så gæsterne kan vælge det, der passer dem bedst), en stor grill, oliventræer, urtehave, smuk udsigt til bjergene og et 10 x 6 meter stort svømmebassin (150 cm dybt) omgivet af liggestole og parasoller.

Læs mere om Casale Lucente

Treværelseslejligheden Ambra med 3 sovepladser
- Lejligheden er 75 m² stor, og det er svært at beskrive den fyldestgørende. Den ligger i tre plan med indgang i stueetagen, og nærmere end at tale om tre rum, må vi hellere sige et rum med to hemse. Du kommer ind i stueetagen, hvor du finder stue og separat køkken med fire gasblus, køleskab og miniovn og satellitfjernsyn. Fra stuen går en snæver og stejl vindeltrappe op til første sal, hvor der er er en sovesofa til en person, et badeværelse med et pragtfuldt badekar og toilet samt udgang til overdækket terrasse (ca. 2 x 4 meter). Så går turen atter op ad vindeltrappen til anden etage, hvor der er en dobbeltseng og udgang til en terrasse af helt samme type som på første etage. Ingen døre adskiller rummene, men fornemmelsen er alligevel den af helt separate rum. Lejligheden har vaskemaskine.

Treværelseslejligheden Azzurra med 4/6 sovepladser
- Lejligheden er 60 m² stor og ligger i en høj stueetage (13 trin op). Den består af entré, stue med sovesofa til to personer og fjernsyn, spisekøkken med fire gasblus, miniovn og køleskab, soveværelse med to enkeltsenge (uden vindue men med lysindfald gennem glasmursten fra soveværelset), soveværelse med dobbeltseng, og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har fritliggende bjælker i loftet, mens gulvene er en sjov blanding af brædder og terrakotta. Gæsterne i denne lejlighed kan bruge et af bordene i haven eller på terrassen. Lejligheden har satellitfjernsyn og vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 
search map