Villa i Dicomano i Toscana

Villa Consigli

 
Villa Consigli er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Consigli er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Dicomano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne selvstændige villa ligger i det nordøstlige Toscana, hvor luften er ligeså frisk og ren, som turisterne er få. Den ligger på en bakke, så du får fuldt udbytte af den dejlige udsigt. Den lille landsby Corella ligger 800 meter væk, men for indkøb skal du til selve Dicomano, som er 9 km herfra.

Villaens have på 5.000 m² er indhegnet hele vejen rundt, så børnene kan frit boltre sig. I haven finder du også diverse havemøbler, grill og naturligvis et svømmebassin på 7 x 4 meter, som er din helt alene i den tid, du bor her.

Læs mere om Villa Consigli

Villa med 7 sovepladser
Villaens 140 m² ligger alle i stueetagen. Den består af stor stue med brændeovn og køkkenhjørne (fire gasblus, ovn, køleskab og kaffemaskine), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, et toilet samt et badeværelse med bruser og toilet. Villaen er udstyret med vaskemaskine, satellitfjernsyn og stereoanlæg. I køkkendelen er der opvaskemaskine, køleskab, fire blus, ovn og kaffemaskine,

Skjul teksten
 
 
search map