Anmeldelser af Vigna La Corte

 
Vigna La Corte er ikke tilgængelig i øjeblikket
Vigna La Corte er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Dicomano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Vigna La Corte

Læs personlige anmeldelser af Vigna La Corte som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Vigna La Corte. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jan og familie fra Ikast boede på Vigna La Corte i Dicomano fra d. 10. til d. 24. juli 2004.

Ja, vi var meget glade for feriestedet og området i det hele taget, og ferien har i det hele taget levet fuldt op til vores forventninger. Vi har et par forslag til forbedring af informationsniveauet, f.eks. kunne vi godt ønske os, at der lå en mappe med informationer (på engelsk!) om bl.a. åbningstider i receptionen, forslag til gåture i omegnen, tog/bus til f.eks. Firenze, hvor køber man lokal vin til rimelige priser (ikke de fine vingårde!), aktiviteter i Dicomano etc. Vi fik den sidste udgave af regionsbladet 'Mugello', men det ville være rart med mere lokale 'inside' informationer.
Og til sidst kan vi ikke lade være med at bemærke, at vejen op til Vigna la Corte er i temmelig dårlig stand. Vi ved godt, at vejene ser sådan ud mange steder i Italien, men ...
Alt i alt en rigtig god ferieoplevelse!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 5 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map