Anmeldelser af Agriturismo Valliferone

 
Agriturismo Valliferone er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Valliferone er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Crespina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo Valliferone

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Valliferone som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Valliferone. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 7 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Anne og familien fra Vejle boede på Agriturismo Valliferone i Crespina fra d. 2. til d. 9. august 2008.

Valliferone er et dejligt sted, meget øde hvilket kun kan give anledning til afslapning - men desværre også for øde efter min smag. Det er faktisk umuligt at opdrive en god restaurant i miles omkreds og slet ikke før kl. 20. Og når man har en sulten 2-årig som er vant til at spise kl. 18, så giver det lidt udfordringer... Lejligheden vi boede i var udemærket, dog var der ingen air conditioning og ingen altan - det havde jeg fået opfattelsen af, at der skulle være, men det er sikkert bare min fejl. Der var et LILLE køkken med begrænset udvalg af køkkenredskaber. En elkedel kunne være rigtig god... Det var nogle søde mennesker, som ejede stedet og der er gjort rigtig meget ud af en virkelig flot vedligeholdelse. Der lå tilknyttet det skønneste poolområde med den mest fantastiske udsigt, det var helt klart det bedste ved stedet. Komplekset ligger tæt på dejlige byer som Lucca, Firenze og Pisa, som er nemme at nå i bil. Alt i alt en ok ferie, dog alt for stille efter min smag men en fantastisk udsigt og dejlig pool.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Tina og rejsefællerne fra København S boede på Agriturismo Valliferone i Crespina fra d. 12. til d. 26. juli 2008.

Vi havde en helt forrygende ferie. Det var et rigtigt dejligt sted og rigtig søde medarbejdere.

Det eneste minus vi har er at der åbenbart skulle sættes i stand i den periode vi var der. Der var maskiner i gang fra kl. 7.30 hver morgen til sent eftermiddag.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 8 voksne
Navn
Ann-Dorthe og familie fra Lynge boede på Agriturismo Valliferone i Crespina fra d. 14. til d. 21. juli 2007.

Vi havde et dejligt ophold på Valliferone - da vi endelig fandt det! Jeres tegning var ikke korrekt og vores GPS kunne ikke finde vejen, det lå på. Det var et utroligt smukt, hyggeligt og roligt sted med nem og hurtig adgang til både natur og shopping. Lejligheden vi boede i var utrolig smukt indrettet og der var rent. Det kunne have været rart med en ovn - men pyt. Til gengæld nød vi stor gavn af den elektriske ventilator, som kørte nærmest i døgndrift. Poolen var skøn og ren - personligt brød jeg mig ikke om, at værtsparret inviterede vennerne til søndags-komsammen ved poolen søndag eftermiddag, når der var fyldt med "betalende" gæster. Vi havde bevidst bestilt en lejlighed i stueetagen på husets østside - troede vi. Men nej, Ginestra ligger på husets VESTSIDE (!) - det skal I nok lige have rettet på jeres hjemmeside. Vi fandt dog ud af, at det var faktisk meget dejligere at bo med fri udsigt til de smukke solnedgange. Så det gjorde ikke noget. Et sidste lille pip - det kunne have været dejligt med en fortegnelse over arrangementer og aktiviteter på engelsk fremfor på italiensk. Men det hører ligeledes til småtingsafdelingen. Det har været fint at handle med jer - det hele er forløbet uden problemer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Lars og familie fra Værløse boede på Agriturismo Valliferone i Crespina fra d. 21. til d. 28. juli 2007.

Vi har været fuldt ud tilfredse med vores ferie i Crespina. Stedet ligger meget centralt i forhold til motorvejsnet m.v. (det skal dog understreges, at vi IKKE på noget tidspunkt kunne høre trafik). Placeringen var perfekt, når vi skulle på ture (bl.a. Pisa, Lucca og Siena), da der ikke var langt til de større veje. Herudover var stedet let at finde ud fra jeres beskrivelse. Opholdsstedet og området levede fuldt ud op til vores forventninger. Faktisk blev vi positivt overraskede. Stedet var meget velholdt, pænt, charmerende og rent ... men samtidig holdt i en gammel Toscana stil. Alt var helt i orden og der blev tydeligt lagt vægt på, at tingene var i orden. Huset var placeret på "landet" blandt vinmarker i Toscanas natur. Det var helt perfekt. Indehaverne var selv på området af og til og var meget imødekommende og gæstfrie. Herudover var der kun få danskere, hvilket i vores øjne også var et plus. Alt i alt havde vi en fantastisk ferie i Crespina - og vi har kun roser til overs for området, opholdsstedet, indehaverne m.v..

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Christian og familie fra Værløse boede på Agriturismo Valliferone i Crespina fra d. 29. juli til d. 5. august 2006.

Fantasktisk sted af meget høj kvalitet! :-)

Ikke mindst er poolen utrolig børnevenlig, og med dens beligenhed og udsigt uden sidestykke. Værtsparret på stedet er meget venlige og imødekomne, og bl.a. inviterede de alle gæster på fællesmiddag sammen med en del af deres egen familie/venner. En meget vellykket aften.

Eneste anke: det er svært at få ordenlig luft på værelserne, der kan være meget varme.

In-italia er desuden meget professionelle og seriøse at handle med. Det er ikke sidste gang vi benytter dette bureau.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map