Agriturismo i Crespina i Toscana

Agriturismo Valliferone

 
Agriturismo Valliferone er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Valliferone er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Crespina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agriturismo Valliferone ligger dejligt centralt i Toscana med overkommelig afstand til Pisa, Lucca, Firenze og så mange andre spændende byer, uden at stranden af den grund ligger alt for langt væk.

Gården er derfor et godt valg for dem, der ønsker at kombinere en afslappende ferie med store kulturelle og gastronomiske oplevelser. Den nærmeste restaurant ligger kun 1,5 km herfra. Endnu flere og gode spisesteder er at finde i selve Crespina og i Cenaia men også på landet omkring disse byer.

Læs mere om Agriturismo Valliferone

På gården findes der otte velindrettede lejligheder, der alle præges af traditionel toscansk byggestil med terracotta på gulvet, fritliggende bjælker i loftet og brug af carrara-marmor. Alle lejligheder har et privat udeområde med bord og stole og der er wi-fi internetforbindelse.

Tæt på huset findes svømmebassinet med dertil hørende liggestole og en flot udsigt over landskabet. Bassinet har en børneafdeling og en afdeling med jacuzzi for de voksne. Der findes desuden en lille legeplads for børn samt fælles grillområde.

Læs om lejlighederne på Agriturismo Valliferone

Skjul teksten
 
 
search map