Agriturismo i Crespina i Toscana

Agriturismo La Serra

 
Agriturismo La Serra er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo La Serra er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Crespina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I de bløde bakker der daler fra Volterra hen imod sletten omkring Pisa ligger dette landsted. Omgivelserne er rolige og smukke, ejerfamilien af den ægte slags, der værdisætter markfårekyllingernes sang og den friske breeze der kommer om aftenen fra kysten.

De gamle landhuse, hvor der engang boede hele familien og deres bonder blev med tiden alt for store for . De blev derfor alle nyistandsat til ferielejligheder og et panoramisk svømmebassin på 16 x 8 meter med tilhørende solterrasse blev installeret i haven. Lejlighederne er enkelt indrettede dog komfortable, svømmebassinets vand renses udelukkende ved saltning så ingen klor bruges her.

De små gæster finder her et område i skyggen hvor de frit kan løbe og lege; om ønsket finder du her mulighed for babysitting så længe dine børn kan engelsk... eller italiensk. På receptionen finder du materiale over Pisa provinsen og de mest kendte seværdigheder i resten af Toscana samt et godt råd, hvis du ønsker det.

Læs mere om Agriturismo La Serra

På Agriturismo La Serra findes 5 lejligheder. Tre af dem ligger i hovedbygningen i mens de resterende to ligger i selvstændige huse, som engang var annekser til ejendommen. Alle lejligheder råder over opvaskemaskine, satellitfjernsyn og selvstændig varmeanlæg. Udendørs finder du et fælles grillområde samt parkeringsplads.

Skjul teksten
 
 
search map