Ferieboliger og hoteller i Crespina

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byen som menes at være af etruskisk oprindelse, har gennem de seneste århundreder været påvirket af de interne krige, der huserede mellem de herskende familier og republikker i regionen, og har endda på et tidspunkt været befæstet med egen borg, indtil den i 1861 blev en del af det samlede Italien under Kong Vittorio Emanuele II af Savoia. I dag hviler her blot en meget hyggelig atmosfære, og man finder flere spisemuligheder foruden en håndfuld butikker i byen, der har ca. 3.500 indbyggere.

Får du lyst til at bruge en dag på shopping eller kulturelle seværdigheder, ligger flere af Toscanas mest interessante byer inden for din rækkevidde såsom Pisa og Lucca. 

Kort over Crespina

Klikker du på kortet kan du få et overblik over området og placeringen af de hoteller og udvalgte ferieboliger, vi pt. tilbyder her.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Rundt om i Crespina findes en række villaer fra 1900-tallets begyndelse, hvis specielle stil og prægtige udseende har gjort "una villa di Crespina" til et udtryk for storslået byggeri i Pisas provins.

Læs mere om Crespina

Seværdigheder i byen: Blandt de vigtigste monumenter i byen omtales kirken San Michele, villaen Belvedere, villaen Valdisonzi og villaen Canonica.

Byfester: Crespina har slået sig fast som uglernes by, og derfor afholdes her årligt den 29. september den efterhånden traditionelle "Fiera della Civette" til ære for helgen San Michele, som er byshelgen for Crespina. Under denne festlighed er det muligt at beundre dresserede uglers duelighed.

Hoteller og andre ferieboliger i Crespina

Ønsker du at opleve Toscana med udgangspunkt i en charmerende landsby som Crespina? Så find din feriebolig i søgemaskinen her hos In-Italia Rejser. Vi har stor ekspertise i at håndplukke de mest charmerende og bedst beliggende hoteller, ferielejligheder og villaer i Italien - og særligt i Toscana er vores udvalg stort. 

Alle de ferieboliger vi tilbyder i Crespina får jævnligt besøge af vores rejsekonsulenter. Du finder derfor altid uddybende information om området og boligerne, når du går ind på beskrivelserne af de enkelte steder i søgeresultatet. Sammen med vores italienske samarbejdspartnere sætter vi en ære i at boligbeskrivelserne er aktuelle og retvisende, så du ved, hvad du får.

 

Skjul teksten
 
 
search map