Villa i Cortona i Toscana

Villa San Biagio

 
Villa San Biagio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa San Biagio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cortona og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa San Biagio ligger ca. fem km uden for hyggelige Cortona, dér hvor den barske linje af Cortonas bjerge møder den frodige og brede Chianadal. Hele vejen rundt om huset ligger en skyggefuld have med høje pinjetræer. I haven er blevet installeret et stort svømmebassin (7 x 14 meter).

Villa San Biagio med 8/10 sovepladser (ca. 170 m²):
- Huset er fordelt på to etager på ca. 170 m² i alt og er udstyret med vaskemaskine, opvaskemaskine og selvstændigt varmeanlæg.

Læs mere om Villa San Biagio

- Stueetagen: fra den store portico med bord og stole har man indgang til huset, hvor vi finder en stor opholdsstue med pejs, spisekøkken, badeværelse med toilet og bruser og læseværelse med dobbeltsovesofa. Ned ad få trappetrin har man desuden adgang til et rustikt køkken med udgang til haven på svømmebassinets side.
- Første sal: her findes to soveværelser med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og karbad. Få trin højere op ligger der endnu et soveværelse med dobbeltseng og privat bad med toilet og bruser samt udgang til husets store, panoramiske terrasse.

Nærmeste indkøbsmuligheder ligger ca. tre km fra huset. I Cortona (fem km) findes alle de indkøbsmuligheder du har behov for, spisesteder for alles smag og lommer, og et livligt bycentrum som besøges af mange turister. Fra Cortona kan man nyde udsigten over Trasimenersøen.

Skjul teksten
 
 
search map