Villa i Cortona i Toscana

Villa Ruffignano

 
Villa Ruffignano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Ruffignano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cortona og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne prægtige bygnings historie går tilbage til femtenhundredetallet, og set udefra er den kun lidt forandret siden da. Inden døre har ejerne derimod formået at kombinere de originale træk og materialer med vore dages komfort såsom opvaskemaskine, vaskemaskine, svømmebassin og centralvarme.

Vi befinder os i bjergene over Cortona mellem skovene, der er præget af kastanier og egetræer, som i høj grad indbyder til korte eller lange vandreture. I den store have finder vi et 12 x 6 meter stort svømmebassin, der står til gæsternes eksklusive disposition.

Læs mere om Villa Ruffignano

Villaen er velmøbleret, og balancen mellem det autentiske og det behagelige er perfekt. Fred og ro er her i rigelige mængder. For indkøb, restaurant og bar skal man ca. 7 km væk.

Villa med 16 sovepladser:
- Er ca. 450 m² stor og ligger i tre plan. I stueetagen finder vi en stor opholdsstue med pejs, en stor spisestue og semiprofessionelt køkken samt et toilet. På første sal er der endnu en opholdsstue med pejs, et spisekøkken, to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser en suite, et soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng samt endnu et badeværelse med karbad. På anden sal er der en stue med pejs og køkkenhjørne, et soveværelse med dobbeltseng, hems med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser en suite, et soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng samt badeværelse med toilet og bruser en suite, et soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng på hems samt endelig et badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map