Feriebolig i Cortona i Toscana

Villa Petrischio

Udsigt fra barens terrasse
 
Villa Petrischio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Petrischio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cortona og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Den statelige gamle villa Petrischio ligger på sin egen lille bakketop for enden af en lang allé af cypresser. Man føler sig ydmyg, medens man nede fra vejen bevæger sig op mod villaen, der knejser på toppen. Udsigten er turen værd, den er betagende. Her udlejes velmøblerede og komfortable lejligheder og værelser.

Forbilledligt velholdt

Det er ikke kun udsigten, som imponerer på Villa Petrischio. Det er faktisk svært at sætte en kritisk lillefinger på noget som helst dette sted. Straks ved ankomsten fornemmer man det høje serviceniveau, og de ulasteligt holdte omgivelser, såvel indendøre som udenfor, og villaen skuffer selv ikke i lavsæsonen, hvor så mange andre steder går på vågeblus. Det skal da også nævnes, at her ofte afholdes bryllupper og andre festligheder, da udsigten, det høje serviceniveau og de smukke omgivelser tiltrækker folk fra nær og fjern.

Læs mere om Villa Petrischio

Hvad du ønsker, skal du få

Villa Petrischio består ud over den imposante hovedbygning af en række tidligere avlsbygninger og beboelsesbygninger samt et lille kapel. Her er en del hotelværelser, men også tre særdeles flotte lejligheder (se nedenfor). Vi taler med andre ord om et gammelt gods, der i dag huser hoteldrift af den bedste slags. Du finder derfor også en altid omsorgsfuldt renholdt pool, hvorfra der er en fabelabtig udsigt over landskabet, med solstole og parasoller. Og her er det ligeså selvfølgeligt, at du modtager gratis poolhåndklæder, som det er usædvanlig de fleste andre steder. Ved siden af poolen ligger restauranten, som er rosende omtalt i en lang række gastronomiske guidebøger. Udsigten fra den, og fra dens separate glaspavillon, er i sig selv nok til at enhver får lyst til at indtage et måltid eller to i den.

Velmøblerede og komfortable lejligheder

Pladsen er ikke trang, ja det er ingen overdrivelse at hævde, at lejlighederne her er dobbelt så store som lejligheder med samme antal sovepladser mange andre steder. Møblementet er også af en anden type, end man sædvanligvis ser i lejligheder på landet i Toscana: Det er ikke rustikt, men minder langt mere om, hvad du finder i et bedre firestjernet hotel. Komforten er også i top: Alle lejligheder har wi-fi, aircondition, lækre køkkenfaciliteter med alt dertil hørende og flotte badeværelser. Som noget helt usædvanligt har lejlighederne også private parkeringsfaciliteter i underjordisk garage! Men her er nu også en helt almindelig parkeringsplads neden for lejlighederne.

Værelser der ikke står tilbage for lejlighederne

Villa Petrischio har også 18 værelser, der kort kunne beskrives som "se ovenfor". De er nemlig også yderst rummelige og velindrettede, og de har alle som en selvfølgelighed bred dobbeltseng, aircondition, eget badeværelse (med hårtørrer), sikkerhedsboks, fladskærmsfjernsyn og minibar. De er fordelt med ni i den gamle hovedbygnings første og anden etage samt ni i de tidligere avlsbygninger og beboelsesbygninger.

Lejlighederne på Villa Petrischio

Toværelseslejligheden Merlino med 2/4 sovepladser

Lejligheden er ca. 90 m² stor og ligger i stueetagen. Den består af stue med sovesofa til to personer og pejs, separat køkken (4 gasblus, ovn, opvaskemaskine, kaffemaskine, brødrister og køleskab), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med jacuzzi-badekar og wc. Lejligheden har egen have med havemøbler.

Treværelseslejligheden Artù med 4/6 sovepladser

Lejligheden er ca. 120 m² stor og ligger i stueetagen. Den består af to stuer en suite med sovesofa til to personer, åbent køkken (4 gasblus, ovn, opvaskemaskine, kaffemaskine, brødrister og køleskab) og pejs, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med jacuzzi-badekar og wc. Lejligheden har egen have med havemøbler.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Petrischio

Læs personlige anmeldelser af Villa Petrischio som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Petrischio. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Villa Petrischio

Fantastisk beliggenhed og udsigt

Villa Petrischio er et super dejligt sted med en enestående udsigt over området.
Vi boede i lejligheden Artu og blev meget positivt overrasket over lejlighedens størrelse og udstyr. 2 værelser, 2 badeværelser, garderobe rum, stort køkken, spisestue og opholdsstue. Direkte udgang til terrasse.

Eneste lille minus er de mange myg der gør det til lidt af en kamp at nyde de varme sommeraftener.

Betjeningen er personlig op på en godt niveau.

Restauranten arveret mad i en høj kvalitet og tilbyder et fornuftigt vinkort. Rimelige priser. Ikke mange muligheder til børn så vi kom der kun 1 gang.

Vi var der med 2 børn på 10 og 12 - måske ikke det idelle sted for dem, men også de nød opholdet og det at have poolen stort set for sig selv.

Villaen holder en del fester for udefra kommende og det giver et indblik i hvordan italienerne fester, hvilket vi synes var en god oplevelse.

Læs mere

Betagende luksus

Fantastisk sted med de mest betagende udsigter, mere end go' service, lækker mad og meget, meget mere.

Læs mere

Fantastisk sted

Villa Petrischio levede mere end til fulde op til vores forventninger. Dette sted er en absolut perle. Vi boede i en lejlighed som var luksuriøst indrettet. Vi havde en dejlig have med rigtig god udsigt. Det bedste var dog poolområdet som slet ikke kan beskrives, men skal opleves. Udsigten derfra bliver man aldrig træt at..

Læs mere
 
search map