Villa i Cortona i Toscana

Villa Orto degli Olivi

 
Villa Orto degli Olivi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Orto degli Olivi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cortona og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette maleriske hus ligger i hele 700 meters højde over havets overflade og langt ude på landet. Luften er frisk, naturen er storslået, og fravær af støj er garanteret. Det skulle da lige være fuglene og de andre dyr i skoven, som kunne forstyrre. Vi befinder os i en gammel lade, som nu er helt istandsat, og er en del af den store ejendom, som udlejningsboligerne Biancospino og Casa Silena også er en del af. Nabobygningen bebos af ejerne.

Den gamle lade fremstår i dag som en charmerende og stilfuld bolig, hvor man ser alle de typiske træk for toscanske bygninger på landet såsom de fritliggende bjælker i loftet, terrakotta på gulvet, karakteristiske buer osv. Møblementet er velvalgt og passer smukt til bygningens stil. Foran huset er der en lille have med bord, stole og flot udsigt samt svømmebassinet på 8 x 4 meter.

Læs mere om Villa Orto degli Olivi

Villa med 8 sovepladser (120 m²):
- Villaen ligger i to plan. I stueetagen findes stue med køkkenhjørne med opvaskemaskine og pejs, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse. Ved at gå op ad en trætrappe kommer man til endnu et badeværelse. På første sal er der to soveværelser med dobbeltseng, hvoraf det ene har eget badeværelse, og et soveværelse med to enkeltsenge.

Skjul teksten
 
 
search map