Villa i Cortona i Toscana

Villa Mezzavia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Mezzavia er et godt eksempel på et toskansk hus: solide bygningsmaterialer, enkle linjer, store værelser. Og en flot beliggenhed.

Afslapning og spændende udflugter

Toscanas smukke landskaber er langt fra at være det eneste årsag for at tage af sted til denne smukke region. Denne regions kommuner var engang små stater, der havde deres eget hær, styre og kultur. Byggestil, gadeplan og magtsymboler var forskellige og sat et særpræg på kulturen og tradition at den stadig er synlig. At køre fra by til by er både afslappende og inspirerende.

Villa med privat pool

Huset byder på plads til 11 gæster og har en privat pool (6 x 12 meter, 1,35 meter dyb) omgivet af en grøn have med skyggefulde områder. Her kan du tilbrringe afslappende timer eller nyde dine måltider omkring havebord.

Et hus med mange faciliteter

Huset råder over parkeringsplads, aircondition og wi-fi internetforbindelse. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine og ovn. Du har desuden til din rådighed vaskemaskine, strygejern og -bræt.

Læs mere om Villa Mezzavia

Villaerne på Villa Mezzavia

Villa m. privat pool

Indgangen skeer i en stor opholdsstue med pejs. Ved siden finder du køkken, spisestue og et soveværelse og et badeværelsse med toilet og bruser. På etaagen ovenfor findes der 3 soveværlser med dobbeltseng, to soveværelser med to enkeltseng og tre badeværelsser med bruser.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map