Villa i Cortona i Toscana

Villa Le Celle

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her er ganske vist ikke helt så megen ro, som da franciskanerne i slutningen af 1100-tallet grundlagde deres kendte kloster San Francesco delle Celle et stenkast fra denne villa, men fredeligt er her stadig herude tre kilometer fra Cortona.

Slap af og nyd udsigten fra poolen

Det gamle hus er blevet istandsat, og fra den 12 x 6 meter store pool har man en imponerende udsigt over dalen og bakkerne. Villaen er udstyret med TV, køleskab, fryser, ovn, vaskemaskine og grill.

Læs mere om Villa Le Celle

Villa med 10 sovepladser:
- Villaen ligger i to plan. I stueetagen findes køkken, stue, soveværelse med to enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse. På første etage er der en stor terrasse med havemøbler og parasol, en gennemgangsstue med køkkenhjørne med køleskab og vask, og sovesofa til to personer, to soveværelser med dobbeltseng og et badeværelse. Det skal bemærkes at første etage kun kan nås ad en ydre opmuret trappe.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villa Le Celle

Læs personlige anmeldelser af Villa Le Celle som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Le Celle. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Villa Le Celle

Fantastisk beliggenhed

Dejligt hus med fantastisk beliggenhed. God pool, gode parkeringsmuligheder, dejligt med gåafstand til Cortona. Roligt sted.
Meget venlig modtagelse af Susanna, som også talte godt engelsk og i det hele taget var meget hjælpsom.

Læs mere

Fantastisk beliggenhed

Et dejligt, fredeligt beliggende, autentisk hus med stor pool med en ualmindelig pragtfuld udsigt over dalen. Kun 10-15 min. gang fra den skønne, gamle by Cortona. Store værelser, gode senge og stort køkken. Dertil kommer en meget venlig vært, der reagerer hurtigt ved evt. fejl.

Læs mere

Velegnet til familieferie

Villa Le Celle er et gammelt hus (kloster) og beliggende meget smukt med en skøn swimming pool, hvor hele familien, store som små, rigtig kan boltre sig. Huset er ok indrettet, som italienske boliger nu er, badeværelserne er fine, og køkkenet fungerer, omend man burde følge op på servicet.
Huset ligger ned ad en meget smal grusvej, men når man først har vænnet sig til den, går det. Det tager i øvrigt kun et kvarter at gå op til byen, som er meget charmerende med hyggelige restauranter og cafeer.
Om muligt anbefales det at komme frem til huset, mens det er lyst. Vi kom midt om natten på grund af diverse forsinkelser med fly og udlevering af udlejningsbiler i Rom, så vi var trætte. Vi skulle vises rundt i huset for at få styr på de elektriske indstallationer og danne os et overblik over faciliteterne. I et af værelserne så vi som det første en lille - meget lille - skorpion, som hurtigt blev fjernet, men det var ikke det bedste at starte med. Udlejeren beklagede og bedyrede, at det ikke var et sædvanligt problem. Og det var det heller ikke. Men derfor kom om dagen, hvis muligt, så får man en bedre start.
Der er fire gode soveværelser med plads til 8 voksne. Derudover to sofaer i andre rum, som mere er opholdsrum.
Udsigten er fantastisk og området meget idyllisk. Kan varmt anbefales.

Læs mere

Sikke en fantastisk uge i Cortona!

En super uge i Cortona og Villa Le Celle! Rent og pænt med alle faciliteter. Gåafstand til den hyggelige landsby Cortona, hvor der var både butikker, restauranter og gadeliv. Stedets egen pool blev vores naturlige samlingsted og spiseplads. Herfra havde man en fantastisk panoramaudsigt over dalen og det toscanske landskab, om aften føltes udsigten næsten lidt magiske. Tæt på seværdighederne i Firenze og Siena. Tak In-Italia for super service!

Læs mere

Bedømmelse af Villa Le Celle

Læs mere

Eva med familien fra Bromma i Sverige boede på Villa Le Celle i Cortona fra 19. til 26. maj 2012.

Vi nød det i Villa Le Celle. De første 3-4 dage havde vi regn og kulde. Det var meget råt indenfor, eftersom vi ikke havde varme, men værten tilbød at sætte opvarmning ind mod betaling. Så blev det med det samme behageligere. Så kom solen og varmen, og vi kunne nyde det ved poolen og udsigten. Sengene var vi tilfredse med, hverken for hårde eller for bløde. Vi besøgte næsten hver dag den middelalderlige by Cortona, hvor vi shoppede og spiste frokost.

Læs mere
 
search map