Anmeldelser af Villa Il Melograno

 
Villa Il Melograno er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Il Melograno er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cortona og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Il Melograno

Læs personlige anmeldelser af Villa Il Melograno som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Il Melograno. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Karin og familien boede på Villa Il Melograno i Cortona fra d. 5. til d. 12. juli 2008.

Ja, så er vi godt hjemkommet fra det smukke Toscana. Byen vi boede uden for, var meget lille, ja næsten lige til at overse Da vi ankom til den lille by var den adresse vi havde fået oplyst ikke til at finde. Vores Gps'er måtte melde pas. Vi fandt en ældre dame der kun kunne italiensk. Hun var så sød at vise os vej til byens eneste bar. Ejerne af baren var også ejerne af huset. De sendte deres dreng foran bilerne på en cykel, så på den måde fandt vi huset. Huset var stort og meget italiensk møbleret. Der var meget støvet og der lugtede lidt indelukket. Klokken var på det tidspunkt ca. 19.00, vi var trætte af den lange køretur. Ungerne klædte straks om og hoppede i poolen, som var dejlig. Vi fik hurtigt efter ankomsten besøg af hele familien(som alle kun talte italiensk) En yngre datter kunne dog lidt engelsk. Hun fik penge for slutrengøring og depositum. Da vi havde sundet os lidt - over huset, de meget venlige mennesker, varmen osv. Syntes vi faktisk det var spændende at leve i et italiensk hus, blandt italienere. Bortset fra rengørings standarten i køkkenet (tallerkener, glas, bestik osv.) har vi været meget tilfredse med huset. Vedr. poolen manglede vi info om hvordan vi skulle rengøre den, om vi selv skulle komme klor i vandet. På 4. dagen kom der en mand og rensede den. Lidt mere info om den kunne vi godt have ønsket os. Selve området er utroligt smukt, vi kørte nogle ture til byer i nærheden om formiddagen, og igen om aftenen for at finde spisesteder. Vi fandt også et meget lækkert supermarked hvor vi handlede ind. Om morgenen gik vi de 800 m ind til den lille by for at hente morgenbrød. Vores oplevelse med området og de lokale kan kun varmt anbefales. Alle har behandlet os med stor venlighed, dog havde det været en fordel at kunne lidt italiensk. Vores oplevelse med In Italia har også været rigtig god. I reddede 7 menneskers ferie i sidste øjeblik. Det hus vi havde lejet ved Gardasøen blev pga. store ødelæggelser fra de lejere der havde haft huset før vi skulle ind, aflyst samme dag vi skulle af sted, så der stod vi klar til at køre på ferie - men uden hus. Vi blev fra første henvendelse til jer mødt med venlighed og imødekommenhed, især fra Karen som var vores kontakt person. Hun sørgede for det hele gik i orden inden kl. 16.00. Vi kan derfor kun anbefale In-Italia, og vi takker for den store indsats der blev ydet for at vi skulle få en god ferie, og det fik vi alle 7. Børn og voksne nød opholdet i det skønne Toscana.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map