Villa i Cortona i Toscana

Villa Il Melograno

 
Villa Il Melograno er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Il Melograno er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cortona og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Il Melograno ligger ca. 1 km fra Montecchio, hvor du finder de nærmeste indkøbsmuligheder, og ca. 3 km fra nærmeste spisested. Flere butikker og spisesteder findes i Cortona, hvor du kan regne med lidt liv og flot udsigt til Trasimenersøen. Der er ellers kun 18 km til den overraskende flotte Castiglion Fiorentino og flere seværdigheder og hyggelige byer ligger inden for samme afstand.

Der er tale om et nyopført villa bygget i moderne stil. Villaen ligger i rolige omgivelser og råder over flot have med svømmebassin og grill. Ejerne bor i nabolaget, hvis man skulle have brug for dem.

Læs mere om Villa Il Melograno

Villa med 10 sovepladser
Villa Il Melograno er på ca. 240 m² og er pænt møbleret. Den er udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine og selvstændigt varmeanlæg.
- I stueetagen findes stor spisestue med køkkenhjørne og traditionel pejs, opholdsstue med sofaarrangement og flot stenpejs (denne må ikke benyttes) samt badeværelse med toilet og bruser. Fra opholdsstue har man adgang til overdækket terrasse, der vender ud til haven med havemøbler.
- På første sal ligger der et læsehjørne med sovesofa til en person, soveværelse med dobbeltseng samt privat bad med badekar, to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med dobbeltseng og enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map