Villa i Cortona i Toscana

Villa Francesca

 
Villa Francesca er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Francesca er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cortona og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Slå dig ned på Villa Francescas store veranda og nyd den friske luft. Her bor du midt i en ægte toskansk, grøn oase på grænsen til Umbrien, i nærheden af Cortona. Kun 8 km. fra byen finder du ro for veje, støj og stress. Du har også mulighed for at besøge flere af Italiens mest berømte kulturbyer, som du i mange tilfælde er mindre end en times kørsel fra.

Dit hjem på bakkerne

Et fint, landligt område, beboet af nogle få italienske familier, en grusvej, som skiller dig fra resten af grunden og et hus gemt blandt træerne: Dette er en del af din ferie på Villa Francesca, der ligger i rolige omgivelser uden for Cortona. Omgivet af grønt tilbyder huset landlig charme og praktisk nærhed til en restaurant og en lille madbutik (ca. 1 km.) - en perfekt mulighed for at nyde toskansk mad, brød og vin uden at skulle køre efter det. Brug solfyldte dage på hygge i ejendommens store have (ikke færre end 1.500 kvm.), nyd en god bog i hængekøjen i skyggen af oliventræerne, eller i solen ved poolen (6X12 m.; 130-230 cm. dyb). Du kommer uden tvivl til at tilbringe en stor del af din tid udendørs i de fantastiske omgivelser. Den traditionelle italienske livsstil finder du repræsenteret både inde og ude, hvor du kan benytte henholdsvis brændeovn og grill. Lav gode retter med lokale råvarer og server herlighederne for familien, mens solen går ned.

Skønhed og komfort mellem Toscana og Umbrien

Hvis du kan lide god mad, er du nok også glad for at have adgang til et godt køkken med opvaskemaskine, ovn, køleskab, fryser og til og med en amerikansk kaffemaskine! Inde i huset finder du flere bekvemmeligheder, såsom aircondition i stueetagen, Wi-Fi, strygejern, stereo og vaskemaskine. I Villa Francesca kan du nyde maksimal komfort under dit ophold i Toscana. Bliv bekendt med området i dit eget tempo, efter lange, dovne sommermorgener eller en eftermiddagslur på italiensk maner. Tag på udflugter i området - det er ikke til at komme udenom, for du befinder dig kun 35 km. fra de vidunderlige byer Siena og Arezzo. Lidt længere væk (ca. en times kørsel) ligger smukke Firenze og venter på dig. Vi anbefaler dog at tage toget dertil (du bor 8 km. fra togstationen i Camucia) for at undgå køer og jagten på parkeringspladser.

Villaen på Villa Francesca

Villa med 6/8 sovepladser (120m²)

Villaen er ca. 120 kvm. stor og fordeler sig på to etager. I stueetagen finder du en stor veranda med franske døre, møbleret med bord, stole og en sofa. Der er også et køkken, en dagligstue med dobbelt sovesofa, samt et badeværelse med bruser og toilet. Loftet, med adgang via en trætrappe fra køkkenet, varierer i loftshøjde (160-240 cm.). Her er også et badeværelse med bruser. Huset er udstyret med gaskomfur, ovn, køleskab, opvaskemaskine, brødrister og kaffekoger. Derudover er der Wi-Fi, vaskemaskine, strygejern og aircondition i hele stueetagen.

 
 
search map