Anmeldelser af Villa di Piazzano

 
Villa di Piazzano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa di Piazzano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cortona og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa di Piazzano

Læs personlige anmeldelser af Villa di Piazzano som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa di Piazzano. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Eva og Terkel fra København K boede på Villa di Piazzano i Cortona fra d. 25. til d. 29. juni 2006.

elt tilbage til 1464 brugte kardinal Silvio Passerini Villa di Piazzano som sin jagt”hytte”. Senere blev til det nonnekloster. Kirkens folk har altid evnet at placere deres huse steder med høj herlighedsværdi og stor rummelighed og det gælder også Villa di Piazzano. Villaen ligger ca. 10 km fra Cortona på grænsen mellem Toscana og Umbrien i en have med duftende træer og fantastiske udsigter. I haven ligger Villa di Piazzanos restaurant den er svær at undvære, når man først har prøvet den een gang. Den skaber afhængighed. Servicen er helt i top og receptionisterne taler endda engelsk, så jeg, som ikke taler særligt godt italiensk, også kunne få relevante oplysninger om udflugtsmuligheder og restauranter i omegnen. Desuden var de meget behjælpelige med at skaffe vores kuffert til veje igen, som desværre forsvandt på nedturen i det kaos der herskede i Kastrup Lufthavn den 25. juni, da vi rejste til Firenze.
Vores værelse var helt fantastisk med højt til loftet, meget store synlige bjælker og en seng så stor så 5 personer med lethed kunne have sovet i den. Morgenmadbufféen bugnede af god morgenmad. Kaffe ad libitum, dejligt brød, jogurt, ost, skinker, fantastiske italienske pølser og frugt og naturligvis kager, som der jo skal være på ethvert italiensk morgenbord. Vi brugt villaen som udgangspunkt for ture til Perugia, Gúbbio og naturligvis Cortona, som er en meget hyggelig typisk etruskisk by placeret på toppen af et lille bjerg med en fantastisk udsigt ud over dalen og i det fjerne Trasimeno Søen.

Dog var der et lille minus og det kan have noget at gøre med det tidspunkt vi opholdt os i villaen, som måske også er amerikanernes ferietidspunkt. Bogen “Et hus i Toscana” som er skrevet af den amerikanske forfatter Frances Mayes, handler om egnen omkring Cortona og Cortona. Derfor valfarter mange amerikanere til byen og omegnen inklusive til Villa di Piazzano. Det betyder at det italienske sprog og stemninger drukner i amerikanske gloser og højlydte beretninger om, hvad der ellers er set i Rom, Firenze og naturligvis Cortona. Man kunne på lydbilledet komme i tvivl om, hvorvidt vi nu også var kommet til Italien. På trods af dette er Villaen bestemt et steder vi gerne vender tilbage til, men vi vil prøve at komme på et andet tidspunkt. Villaen har desuden en opvarmet swimmingpool, hvilket betyder at stedet med rette også kan besøges uden for højsæsonen. F.eks. om efteråret.

In-Italia's kommentar

Vi er mange, der bander Frances Mayes langt ned i det dybeste helvede...

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Gitte og Jørgen fra Frederiksberg C boede på Villa di Piazzano i Cortona fra d. 17. til d. 24. juli 2004.

Men så kørte vi til Cortona og så var stemningen en helt anden [end i Castiglioncello], det var en fornøjelse at ankomme, på hotellet blev vi fint modtaget, næsten al personalet talte engelsk (ikke at det er et kriterium) værelset var godt og vi følte os meget velkomne. Vi vil gerne anbefale stedet til andre, Da vi ikke er specielt historisk interesseret, nød vi at køre rundt og se de omkringliggende byer med deres bymure osv. Og se den skønne natur Og spise og drikke deres gode mad og vin.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map