Feriebolig i Cortona i Toscana

Vicolo Petrella

 
Vicolo Petrella er ikke tilgængelig i øjeblikket
Vicolo Petrella er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cortona og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I Cortonas smalle og snørklede gader, lige ved den hyggelige Rugapiana, altså byens gågade, og Piazza della Repubblica finder vi Vicolo Peterella, i et palæ som stammer fra 1500-tallet.

Fra selve Vicolo Peterella har du ingen særlig udsigt, hverken over byen eller landskabet, men du bor i hjertet af denne middeladerby, som er præget af et kunstnerisk og internationalt miljø. Byen byder på et stort udvalg af spisesteder og caféer samt en god shoppinggade i maleriske omgivelser, med udsyn til Trasimenersøen. Ca. 150 meter fra Vicolo Petrella - uden for bymuren - er det muligt at finde offentlig parkeringplads.

Læs mere om Vicolo Petrella

På Vicolo Peterella er der 5 elegant møbleret og stemningsfulde indlogeringer. Ejeren har selv stået for indretningen med de antikke møbler, som er fornemt kombineret med bygningens stil og atmosfære. Hver indlogering råder over satellitfjernsyn, hi-fi, sikkerhedsboks, lille køleskab og selvstændigt varmeanlæg.

Rabat ved udlejning på ugebasis: 20 % rabat

Skjul teksten
 
 
search map